reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

AniaM: powiedzieli otwarcie jak sprawa na teraz wyglada. jak na razie po prawie 2 miesiącach rehabilitacji nie ma żadnych efektów.

reklama
AniaM nie chcę należeć to tego klubu. ;-):-D:-D

Wczoraj Agata spała od 18-21, potem było marudzenie do 22:20, po tym czasie usnęła i spi bez żadnej przerwy do tej pory (4:20) - ja wstałam by odciągnąć jej mleczko na śnaidanie. Wieczorem byłam zbyt zmęczona cyrkiem w pracy. ;-)

Osinka alez z ciebie dzielna kobitka ja nie moglam sie rano dobudzic a zeby wstawac wczesniej na mleczko -podziwiam:tak:
mam pytanko czy Agatka o18 idzie spac na noc?

Kaska glowa do gory zobaczysz nim sie obejzysz Twoj synek bedzie biegal z rowiesnikami nie bedziesz za nim nadazala:tak:

a co do waszego klubu to jesli mamy dobra niezebna nocke to klade emi 20-21 i spi cala nocke czasem sie przebudzi dostanie pic i spi
u waszych ,maluchow to naprawde musza byc zabki

Kaśka powybijałabym niektórych lekarzy, olewają sprawy a potem strajkują że za mało im płacą:wściekła/y: Ja w listopadzie (11-go w święto) byłam z Mateuszem na pogotowiu bo miał straszny kaszel. Lekarz go zbadał i powiedział że w płucach czysto. W książeczce nic nie napisał, zorientowałam się dopiero w domu, a potem jakby dziecku coś się stało to oni ręce umywają bo dowodu żadnego nie mam że byłam z dzieckiem u lekarza.
Ja wierzę że Piotrek nadrobi wszystkie zaległości, ja też zaczynam mieć schizy że Mateusz czegoś nie robi a już powinien. Taki chyba los matki, że wszystkim się przejmuje.
Piotruś jest super chłopakiem, jak patrzę na jego zdjęcia to zawsze roześmiany i szczęśliwy. Zapewniacie mu dobrą opiekę i dajecie dużo miłości a to będzie procentować. trzeba mu dać trochę czasu, niech wszystko robi w swoim tempie, przy Waszej pomocy i rehabilitantów.
Kasiu buźka dla Ciebie, głowa do góry.

Samopoczucie u mnie beznadziejne, szykują się zmiany u mnie w pracy:baffled: , więc zastanawiam się co będzie w przyszłym roku. Jeśli zostanę w tej samej firmie to pewnie na innym stanowisku. Niekoniecznie lepszym:-(

kasiu: ja caly czas trzymam za Piotrusia kciuki!!! :-) wierze ze wszystko nadrobi a rehabilitacje zaczna przynosic efekty! ;-)

ja jestem troche zmarnowana, bartus przeziebiony :-( narazie tylko katarek (i oby nic wiecej) dlatego narazie nie szlam z nim do lekarza, meczy go dopiero od wczoraj. a jeszcze w pokoju mamy troche suche powietrze i ciezko mu sie w nocy oddychalo :-(

kasiu napewno wszysto będzie dobrze, piotrek zacznie nadrabiać zaległości, nie martw się,że będzie chodził trochę później niż inne dzieci, ważne,że jest pogodny uśmiechnięty....mam nadzieję,że rechabilitacja zacznie przynosić zamierzone efekty :)

Kasiu - my również trzymamy kciuki za Piotrusia - jak oglądałam zdjęcia ze spotkania z Osinkową Agatką to nie zauważyłam żeby jakoś inaczej się rozwijał niż mój Maks. Prawda z tym że lekarze zawsze straszą najgorszą wersją, żeby ja by co mieć blachę na tyłku:dry:

Do mam dzieciaczków, które zaczęły się w nocy budzić - u nas jakiś miesiąc temu Maks też zaczął budzić się nawet ze 3 - 4 razy w nocy - po zakupieniu polarowego śpiocha i pierzynki budzi się znowu tylko raz na cycunia - więc budził się poprostu z zimna jak się rozkopał:dry:
może u was też o to chodzi???

reklama
a ja chcę już przerwe świąteczną!!!!

dziś napisałam do dyra podanie o opiekę na poniedziałek... ja chyba w tej mojej pracy zfiksuję....

ale za to w domu pozytywne zmiany: Już dwie noce CAŁE przespałam. Może to dla niektórych z Was nic nowego, a dla nas, tak :-D:-D:-D

Odkąd Karola zasypia sama, beze mnie, bez Rafała, karmię ją koło 23:00 i śpi bez przerwy :tak::tak::tak:

Wczoraj pooglądała wieczorem TV, przygotowałam się do szkoły... jak nie ja :-)

Do góry