reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
AniaM nie chcę należeć to tego klubu. ;-)

Wczoraj Agata spała od 18-21, potem było marudzenie do 22:20, po tym czasie usnęła i spi bez żadnej przerwy do tej pory (4:20) - ja wstałam by odciągnąć jej mleczko na śnaidanie. Wieczorem byłam zbyt zmęczona cyrkiem w pracy. ;-)

Wczoraj Agata spała od 18-21, potem było marudzenie do 22:20, po tym czasie usnęła i spi bez żadnej przerwy do tej pory (4:20) - ja wstałam by odciągnąć jej mleczko na śnaidanie. Wieczorem byłam zbyt zmęczona cyrkiem w pracy. ;-)
K
kasiula matula
Gość
Osinka alez z ciebie dzielna kobitka ja nie moglam sie rano dobudzic a zeby wstawac wczesniej na mleczko -podziwiam
mam pytanko czy Agatka o18 idzie spac na noc?
Kaska glowa do gory zobaczysz nim sie obejzysz Twoj synek bedzie biegal z rowiesnikami nie bedziesz za nim nadazala
a co do waszego klubu to jesli mamy dobra niezebna nocke to klade emi 20-21 i spi cala nocke czasem sie przebudzi dostanie pic i spi
u waszych ,maluchow to naprawde musza byc zabki

mam pytanko czy Agatka o18 idzie spac na noc?
Kaska glowa do gory zobaczysz nim sie obejzysz Twoj synek bedzie biegal z rowiesnikami nie bedziesz za nim nadazala

a co do waszego klubu to jesli mamy dobra niezebna nocke to klade emi 20-21 i spi cala nocke czasem sie przebudzi dostanie pic i spi
u waszych ,maluchow to naprawde musza byc zabki
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Kaśka powybijałabym niektórych lekarzy, olewają sprawy a potem strajkują że za mało im płacą
Ja w listopadzie (11-go w święto) byłam z Mateuszem na pogotowiu bo miał straszny kaszel. Lekarz go zbadał i powiedział że w płucach czysto. W książeczce nic nie napisał, zorientowałam się dopiero w domu, a potem jakby dziecku coś się stało to oni ręce umywają bo dowodu żadnego nie mam że byłam z dzieckiem u lekarza.
Ja wierzę że Piotrek nadrobi wszystkie zaległości, ja też zaczynam mieć schizy że Mateusz czegoś nie robi a już powinien. Taki chyba los matki, że wszystkim się przejmuje.
Piotruś jest super chłopakiem, jak patrzę na jego zdjęcia to zawsze roześmiany i szczęśliwy. Zapewniacie mu dobrą opiekę i dajecie dużo miłości a to będzie procentować. trzeba mu dać trochę czasu, niech wszystko robi w swoim tempie, przy Waszej pomocy i rehabilitantów.
Kasiu buźka dla Ciebie, głowa do góry.

Ja wierzę że Piotrek nadrobi wszystkie zaległości, ja też zaczynam mieć schizy że Mateusz czegoś nie robi a już powinien. Taki chyba los matki, że wszystkim się przejmuje.
Piotruś jest super chłopakiem, jak patrzę na jego zdjęcia to zawsze roześmiany i szczęśliwy. Zapewniacie mu dobrą opiekę i dajecie dużo miłości a to będzie procentować. trzeba mu dać trochę czasu, niech wszystko robi w swoim tempie, przy Waszej pomocy i rehabilitantów.
Kasiu buźka dla Ciebie, głowa do góry.
magdalenaB
marcowa mama 06'
kasiu: ja caly czas trzymam za Piotrusia kciuki!!! :-) wierze ze wszystko nadrobi a rehabilitacje zaczna przynosic efekty! ;-)
ja jestem troche zmarnowana, bartus przeziebiony :-( narazie tylko katarek (i oby nic wiecej) dlatego narazie nie szlam z nim do lekarza, meczy go dopiero od wczoraj. a jeszcze w pokoju mamy troche suche powietrze i ciezko mu sie w nocy oddychalo :-(
ja jestem troche zmarnowana, bartus przeziebiony :-( narazie tylko katarek (i oby nic wiecej) dlatego narazie nie szlam z nim do lekarza, meczy go dopiero od wczoraj. a jeszcze w pokoju mamy troche suche powietrze i ciezko mu sie w nocy oddychalo :-(
maga_86
mama jagódki ciągutki
kasiu napewno wszysto będzie dobrze, piotrek zacznie nadrabiać zaległości, nie martw się,że będzie chodził trochę później niż inne dzieci, ważne,że jest pogodny uśmiechnięty....mam nadzieję,że rechabilitacja zacznie przynosić zamierzone efekty 
koga
Mama Maksa i Julka
Kasiu - my również trzymamy kciuki za Piotrusia - jak oglądałam zdjęcia ze spotkania z Osinkową Agatką to nie zauważyłam żeby jakoś inaczej się rozwijał niż mój Maks. Prawda z tym że lekarze zawsze straszą najgorszą wersją, żeby ja by co mieć blachę na tyłku
Do mam dzieciaczków, które zaczęły się w nocy budzić - u nas jakiś miesiąc temu Maks też zaczął budzić się nawet ze 3 - 4 razy w nocy - po zakupieniu polarowego śpiocha i pierzynki budzi się znowu tylko raz na cycunia - więc budził się poprostu z zimna jak się rozkopał
może u was też o to chodzi???

Do mam dzieciaczków, które zaczęły się w nocy budzić - u nas jakiś miesiąc temu Maks też zaczął budzić się nawet ze 3 - 4 razy w nocy - po zakupieniu polarowego śpiocha i pierzynki budzi się znowu tylko raz na cycunia - więc budził się poprostu z zimna jak się rozkopał

może u was też o to chodzi???
reklama
K
KingaP
Gość
a ja chcę już przerwe świąteczną!!!!
dziś napisałam do dyra podanie o opiekę na poniedziałek... ja chyba w tej mojej pracy zfiksuję....
ale za to w domu pozytywne zmiany: Już dwie noce CAŁE przespałam. Może to dla niektórych z Was nic nowego, a dla nas, tak

Odkąd Karola zasypia sama, beze mnie, bez Rafała, karmię ją koło 23:00 i śpi bez przerwy

Wczoraj pooglądała wieczorem TV, przygotowałam się do szkoły... jak nie ja :-)
dziś napisałam do dyra podanie o opiekę na poniedziałek... ja chyba w tej mojej pracy zfiksuję....
ale za to w domu pozytywne zmiany: Już dwie noce CAŁE przespałam. Może to dla niektórych z Was nic nowego, a dla nas, tak

Odkąd Karola zasypia sama, beze mnie, bez Rafała, karmię ją koło 23:00 i śpi bez przerwy

Wczoraj pooglądała wieczorem TV, przygotowałam się do szkoły... jak nie ja :-)