reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
dzięki za odpowiedź ale to Wy decydowałyście? czy lekarz wybiera? Jak to jest z tymi tabletkami?
ponoć trzeba dopasować do organizmu...

Mamaoliteoretycznie lekarz powinien dopasować tabletki do organizmu ale w praktyce....pewnie zależy od ostatniego przedstawiciela handlowego ;-) ;-) takajest prawda że jak nie masz dobrego gina to lepiej zrobić ankietę wśród koleżanek no i później w trakcie "brania" obserwować swój organizm- sama zauważysz jakieś ewentualne skutki uboczne.. warto też domagać się skierowań na badania, próby wątrobowe, krzepliwość itp. (zarówno przed rozpoczęciem brania, jak i w trakcie, co jakieś pół roku, rok) oczywiście tych badań nikt chętnie nie zleca, bo to kasa więc trzeba samemu się upominać. JA brałam dianę, cilest, minulet no i cerezette :) chyba najlepiej znosiłam minulet...

ja poczatkowo bralam rigevidon, ale bardzo zle to znosilam. teraz mam te troche "lepsze" i bardzo dobrze sie po nich czuje ;-)
ale mi tez nie dobierala gin specjalnie tabl. tylko jak mialam zle samopoczucie po tych pierwszych to mi zmienila. ale tak czesto jest ze na poczatku brania tabl. sa jakies "efekty uboczne" ;-)

ja bralam tabletki potem pojechalam na swieta bo rodzicow wiec mialam miesiac rozlaki z chlopakiem wiec po co mi tabletki:happy:

wrocilam i uwazalismy na niezaplodnienie;-)
a w czerwcu przestalismy uwazac i po 2razach powstama Emilcia:tak:
teraz w sumie chcialabym tabletki ale tu nie wiem co i jak musze popytac:confused:

mi po tabletkach trochę spadło libido...przed ciążą też brałam cilest i nie miałam żadnych nieporządanych obiawów, więc kiedy zanikł mi pokarm poprosiłam swoją gin o te tabletki, bo po co mam się decydować na inne tabletki skoro po tych dobrze się czuję...chociaż czasami i tak mam schizy,że jestem w ciąży

reklama
A mi od kilku dni wysiada kręgosłup. Jejku, normalnie się sypię. Spróbowałam dziś prostych ćwiczeń i :no: :no: :no: :szok: :szok: :szok: , gdzie moja kondycja sprzed ciąży - nie była rewelacyjna, ale nogi za głowę przerzuciłam, a dziś mi się nie udało i do tego jęk bólu.:sick: :sick: :sick:
Nawet do lekarza nie mam kiedy się wybrać.

:-( :-( :-( Sprawy uczuciowe leżą marnie. Libido spadło praktycznie poniżej zera. Ale nawet mi narazie nie brak amorów. Może we śnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry