reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Jak ja oglądam magde M i moj mąż tez bo niestety musi jakos to przecierpiec. Jak są jakies miłosne scenki pełne romantyzmu to mu mowie zeby się uczył od nich ;-)

a ja nie ogladałam bo mi TVN wczoraj zaniknął :-( :-(

aqua to jakie teraz bierzesz tabletki jesli mogę zapytać?
ja bylam zawsze przeciwniczka pigułek... tzn. do czasu pekniętej gumki w sierpniu tego roku...
jak juz urodze to chyba będe sie zabezpieczac potrójnie:-p

oj, my z MIchalem też się ciągle mijamy
a z ochotą na seks to bywa różnie, ale raczej kiepsko:-(
tylko z mojej strony oczywiście bo MIchałek to ma ochote ZAWSZE

aqua głowa do góry, jutro będzie lepiej!
A ja mam tyle szkoleń w pracy, że nie wiem za co mam sie złapać, chciałam wziąć urlop ale nie mam kiedy:wściekła/y: Każdego dnia coś nowego. Niby dobrze bo praca jest ale chciałam prezenty na święta kupić i nie mogę bo męża w tygodniu nie ma a sama Mateusza po sklepach przecież ciągnąć nie będę:no:

a ja czas bym znalazła, ale nie mam za co prezentów porobić :(

jestem :) dawno mnie nie było ...
a samopoczucie mam do dupy lub nawet jeszcze gorzej :-:)-:)-(
z D. się nie odzywamy do siebie... wszystko mnie wkurza...
i Miłkowi wychodzą zęby i to 4 na górze ... oj ciężko jest z nimi ... już by mogły wyjść...

dobrze, że wy jesteście :) na was zła nie jestem :)

reklama
catherinko naprawde ostatni odcinek juz za tydzien
szkoda ciekawe czy beda powtarzali;-)

u mnie samopoczucie tez nie zabardzo mala do 3nad ranem nie mogla spac
usypiala na chwile i to na rekach a po chwili krzyki tak w kolko teraz spi. Dziewczyny czy to az tak moga dokuczac jej wychodzace zabki ?
a wstalam tak wczesnie (u nas 7) bo mial kolega przyprowadzic synka bo tak dorabiam sobie na boku pilnujac 5latka a 5min bo moim wstaniu zadzwonil ze jednak go nie bedzie.:wściekła/y:

Do góry