reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

A ja juz mam dośc tych Maksowych pobudek:-(
na szczęście gorączki od wtorku już nie ma, zębów nowych też
więc już sama niewiem o co chodzi...
no i zrobił sie jakiś bardziej Marudny, nawet na rekach mu nieraz źle..
no i już wiem po czy się biedak drapie.. jak odstawiłam na dłuższy czas jabłko było lepiej :tak: więc narazie odpada
no ale apetyt ogulnie ma kiepściutki:no: zupki kilka łyżek po wielkich staraniach zje, a tak to głównie mleko a i tak często zostawia..
czasem mam wrażenie że mu szkoda czasu na jedzenie i tyle, bo odkąd raczkuje to nie ma spokojnego jedzenia już:-(

a mi jakoś tak coraz ciężej z dnia na dzień, brzuszek już dośc duży
a nie chce żeby tak szybko rosnał, bo jeszcze wesele nas czeka w styczniui

reklama
Osinko, wszystkie materiały na ten temat dotrą do ciebie już wkrótce :-)

:-) dziękuję! poczytamy i zobaczymy czy coś z tego wyniknie :)
2 dni temu odgrażałam się do Agaty, że będę ją usypiać ze stoperem w ręku i co? wyciagnęła wnioski - wczoraj obudziła się dopiero o 24, zjadła i poszła spac, wstała o 6
dzisiaj zasnęła po 19 i śpi nadal! ja się mega wyspałam, odsypiałam poranne wstawanie :happy:

Samopoczucie u mnie beznadziejne, szykują się zmiany u mnie w pracy:baffled: , więc zastanawiam się co będzie w przyszłym roku. Jeśli zostanę w tej samej firmie to pewnie na innym stanowisku. Niekoniecznie lepszym:-(

lolcia trzymaj się kochana :tak::tak::tak::tak:

kasiu muszę przyznać, że to chyba trochę dziwne by po miesięcznej rehabilitacji nic ona nie dała. Ale jestem dobrej myśli, bo myślę, że nasze maluszki są teraz bardzo ciekawskie i wszystko chcą zobaczyć, dotknąć; to powinno dać im power'u do działania ;)

:sick:a mnie się jakoś ostatnio nic nie chce.... nie mam motywacji, ochoty, cierpliwości :sick:

jesienno zimowe umorki u marcowek widze
OSINKO pytalam bo u nas jak emi zasnie o 18 czy19 to spi do 21 i koniec zabawa pelna para
LOLCIA na pewno bedzie ok dasz rade:tak:
MAMO OLI jestes bardzo dzielna kobitka

KOGA u nas tez radocha z tych swiat i pomimo ze tu nie odczuwam jakos ich klimatu to starmy sie jakos go stworzyc
mama kupila emi taka bluzeczke z reniferkiem i napisem moje pierwsze swieta slodziutka:-)

mnie tylko jedna rzecz napawa smutkiem - nie mogę tego zrozumieć jak moi teściowie mogą nie chcieć widzieć Maksa !!!!!! to dla mnie niewyobrażalne :sick: na święta też go pewnie nie będą chcieli zobaczyć :sick: :sick: a mieszkają tak blisko

.... zastanawiam się czy okazać dobrą wolę i wysłać im zdjęcia Maksa w prezencie ....

teść raz go widział przelotnie i nie okazał żadnego zainteresowania, a teściowa widziała go 3 razy

czy możecie coś takiego zrozumieć???????

reklama
koga a co na to twój mąż?
widzisz, ja już dawno olałam rodziców pawła, jego matka widziała jagodę w lipcu, ojciec jakieś 2 miesiące temu....rozumiem,że jest ci przykro, ja tłumaczę sobie,że to ich strata a nie moja...

Do góry