reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Koga ja mam problem wprost przeciwny do Twojego - czyli zamęczanie na maksa i to od samej ciąży. Nie mam dobrych relacji z panią - babcią. Nigdy nie było w porządku między nami, zawsze jakieś ukryte roszczenia i jej wyobrażenia. Niestety, ja nie chcę powielić jej postawy uległości wobec drugiej połowy i tu się zaczyna... Poza tym nie była zachwycona moją ciążą bez ślubu.

Nie toleruję fałszywych, dwulicowych ludzi, którzy uśmiechają się, a za plecami obgadują i oczerniają. Poza tym nie jestem jedyną osobą, którą męczy jej towarzystwo.

Kinga- moja Ola placze jak tylko tatus wyciaga do niej rece zeby ja wziac- bo to znaczy, ze ja zaraz znikne. :-(

Dziewczyny- takie podejscie tesciow do wnukow jest niezrozumiale, ale z drugiej strony nadmiar milosci tez jest klopotliwy- moi rodzice i tesciowie sa tak zakochanie w Oli, ze jakby mogli to by ja sobie wyrywali. I juz planuja jak to beda z nia jezdzic na wycieczki zagraniczne- tylko ze ja sie nie zgadzam, a jakos jeszcze do glowy im nie przyszlo zeby mnie o zdanie zapytac. Ja nigdzie Oli beze mnie na dluzej nie puszcze, a juz za granice samolotem mowy nie ma!

ciekawa jestem czy emi bedzie jakos okazywac w ciagu dnia niezadowolenie ze tylko tatus a mamusi nie widac?
czy wasze dzieciaki sa marune czy smutne czy tylko ja wychodzicie to sie smuca
bo maz mi pewnie i tak nie powie zebym sie nie martwila

Agatka jest bardzo elastyczna jesli chodzi o to kto sie nia opiekuje, moze dlatego ze od poczatku dzielimy z Jackiem opieke nad Agatka, poza tym Agatka wychowuje sie u dziadków od siodmego miesiaca wiec jest przyzwyczajona, ze mamusi nie ma caly czas przy niej, natomiast jesli chodzi o tesciow to chyba lepiej nie moglam trafic, niedosc ze sa calkowicie zwariowani na punkcie Agatki,to rowniez ja dobrze sie z nimi czuje, wiadomo ze czasami sa zgrzyty ale gdzie nie ma, to bardzo rodzinni ludzie, otwarci i zarazem skromni, zywo sie interesuja nami w przeciwienstwie do moich rodzicow, ktorzy choc tez szaleja za Agatka nie sa tak ciepli, nie mam z nimi tak dobrego kontaktu, a moze ja juz tego nie szukam, bo zawsze byli zbyt pochlonieci praca...

wczoraj byłam z Piotrkiem na jego firmowej Wigilii - w ramach prezentu dla pracowników prezes zaprosił na występ grupę Mocarta - wierzcie, dawno się tak nie uśmiałam :-D ; fajnie było...
Aniam - mój tata tylko czeka kiedy będzie mógł wziąć małego w góry - ja nie mam nic przeciwko, ponieważ pojadę razem z nimi :-)

Mały ma teraz spać (ziewał i tarł oczka)ale słyszę jakieś dzikie okrzyki (nie rozpaczy a udawanie lwa), więc ciekawe co z tego będzie :dry:

reklama
grupa mozarta super :tak:
moj maz ma miec dzis oplatek pozegnalny przed swietmi
i na oplatku boss ma zwolnic dodatkowo 4osoby mily oplatek co:confused:
juz tydzien temu zapowidzial czterem ze po swietach nie ma dla nich pracy i teraz jeszcze kolejen osoby ciekawe co z moim G???
mana oku i tak inna prace od 4stycznia ale to nic pewnego oj zobaczymy co to beedzie:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry