reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
suszi: biedactwo z tej twojej zosi, ale mam nadzieje ze to juz koniec tej goraczki i wszystko wroci do normy!

jeja jak u nas wczoraj wiało. :szok: pradu nie bylo prawie w calym miescie, na sasiadki auto spadlo drzewo :szok: caly samochod so remontu (chyba- jesli to sie w ogole oplaca robic) z ubezpieczenia podobno nic nie dostanie :no: jest zalamana, moj M i tata ze starchu przeparkowali auta na sasiednia ulice :eek: a bartek spal jakby nigdy nic. w sumie mu sie nie dziwie, taka atmosferka- blask swiec, szum wiatru :-D
teraz sie smieje ale wczoraj byla masakra, aaa i jeszcze w budynku mojego brata zerwalo dach :szok: jego sasiad z poddasza wlasnie, ma cale zalane mieszkanie. no katastrofa jakas!

My dzisiaj wyjezdzamy do babci i dziadka, wracamy w poniedzialek i pewnie nie bede miala czasu tu zagladac :baffled:

Zycze wszystkim mamusia i ich pociechom milego i pogodnego weekendu , duzo wypoczynku i wspolnej zabawy :-) :-)
pozdrawiam

suszi ale miałaś przejścia :szok: :-( i biedna Zosia, jak pomyślę o tym , że Maksiu mógłby sie znaleźć w szpitalu to aż coś mi sie robi...
mam nadzieję że już to co najgorsze za Wami i w końcu się wyjaśni co było Zosi
ściskam Was mocno !!!

a ja rozłożona na dobre, nie wiem jak przeżyje na tym weselu jutro,
teraz idę dokończyć laurki dla babci
od Maksia i Olusi oczywiście;-)

spokojnego weekendu

suszi tak mi przykro...mam wrazenie ze na mamuski z bb jakis ciezki okrres przyszedl...ja poki co dwoiedzialam sie ze pani ktora potracilam ma zlamana noge w kostce i cos pekniete ale nie wiem co, ale nie ma zadncyh obrazen wewnetrznych.. to 75 letnia kobieta....nadal czuje sie fatalnie mam wrazenie ze nadal jej sie moze cos zlego z powodu tego wypadku wydarzyc...nie wiem co ze mna bedzie...zobaczymy ...a najgorsze jest to ze w niedziele chrzciny Agaty a ja jestem w totalnej rozsypce

reklama
oj ivka - a właśnie chciałam Cię zapytać o to budzenie:dry:
trzymam kciuki żeby się wyjaśniło o co chodzi
najgorsze, że przyczyna może okazać się zupełnie banalna - tylko trudno do niej dojść

np jak Maksowi wychodził trzeci ząb to zaczął budzić się co godzinę - raz go nakarmiłam a potem już wiedziałam, że to nie głód, przy trzeciej pobudce coś mnie tknęło i daliśmy mu wody przegotowanej - wypił całą butelkę!!!!! wyrwał nam ją z rąk i sam sobie trzymał - poprostu potwornie chciało mu się pić! zaraz potem zasnął i spał normalnie do rana

Do góry