reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasia, na jaki wyjazd?? gdzie jedziecie??

a ja jestem wku......wzięłam 2 dni urlopu, pojechałam rano o 7 do przychodni by zaszczepić Agatkę MMR i okazało się, że szczepionki nie ma!!!!

krowy jedne nie mogły wywiesić ogłoszenia?! pracuję w budynku przychodni, to z pewnością bym zauważyła:no:

reklama
KAśka i Lolcia, ja też zaczęłam od poniedziałku odchudzanie. jestem przerażona swoim wyglądem no i wagą przy okazji:wściekła/y: :wściekła/y: a stosujecie jakąś dietę?? ja najchętniej bym kopenhaską :-) :-) bo efekt...a mi trzeba efektu na początek:-) ale nie mogę bo karmię. Więc generalnie:
-zero słodyczy i tuczącego jedzonka
-20 km na rowerku codziennie
-brzuszki (6weider)
-nie jem po 18-ej
ale to chyba za mało dla mnie:wściekła/y: albo trzeba poczekać a tego nie lubię:-D

na spadek wagi u mnie super działaja nerwy mam ich teraz dość sporo ( budowa, urzędy i brak kasy) więc wszystkie ubrania na mnie wiszą i wyglądam jak ...... a na nowe ubraniowe szaleństwo narazie brak funduszów do tego moje szczęście wymaga ciągłego ruchu i jest wysysaczem energii

- ostatnio non stop chodze zmęczona, wypopmpowana na maxa a mój mąż pyta dlaczego wieczorem nie mam ochoty na rozkosze małżeńskie jak ja porostu padam na twarz - jak położe już Kube po całym dniu latania za nim i z nim na rękach, załatwianiu milona spraw, spacerku gdzie Kuba zasówa w swoją strone a ja z wózkiem za nim i pomyśle, że musze jeszcze ogarnąć mieszkanie bo w dzień nie ma na to szans - to wyć mi się chce. A jak rano mam się zwlec z łóżka to też mi się chce wyć bo cierpie brak snu. Przed ciążą zawsze walczyłam ze zbędnymi kilogramami teraz jak narazie nie musze bo przez to zmęczenie nie chce mi się jeść i nerwy spalaja to co już zjem

więc super dieta z widocznymi efektami wizualnymi napewno nie zdrowotnymi = budowa ;-)

teraz wolałabym być wypoczęta i zrelaksowana z paroma kilogramami do przodu niż chodzącym kłebkiem nerwów bez sił witalnych i bez tych kilogramów - ale czlowiekowi to nigdy się niedogodzi wcześniej mówiłam coś innego no ale życie spowodowało, że zmieniłam zdanie

taaa, nigdy nie dogodzi:-):-) ale jak mam być skonana, niewyspana i wiecznie zabiegana z iwieloma kilogramami do przodu lub bez tych kilogramów, to jednak wolałabym to drugie:-)
może trochę lżej by mi było;-)

reklama
Do góry