reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasiulla a jak wygląda ta przepuklina?bo mi od jakiegoś czasu nie podoba się pępek Igi, jest wystający bardziej niż zwykle i twardy :-( ale mój pediatra jak zwykle nie widzi niczego podejrzanego, byle nam tylko nie dać żadnego skierowania do specjalisty...
(wiem że powinnam zmienić lekarza, ale nie mam na kogo, bo ta podobno jest najlepsza. nie chcę myśleć w takim razi ejakie są te pozostałe...)

reklama
Kasianka no wlasnie zrobil sie taki wystajacy :-( :tak:
obejrzyj tez brzuszek wokolczy gdzies nic sie nie uwypukla

dostalam to skierowanie od lekarki z przychodni ale nasza prywatna ze szpitala powiedziala ze narazie to i tak chirurdzy z tym nic nie zrobia bo podobno oni czekaja az dziecko bedzie mialo kilka lat bo moze sie schowa

ale onatez nie jest chirurgiem...
wiec jak mam skierowanie to pojde i sie dowiem co i jak
ciekawe na kiedy beda terminy:confused: :baffled:

Czesc dziewczynki!
Melduje sie po bardzo dlugiej przerwie ale duzo sie u mnie wydarzylo.Przez ostatni miesiac nie bylo mnie w Pl,bylam u siebie w Bg.Powod byl bardzo smutny bo pojechalam na pogrzeb swojego ojca.Majeczke oczywiscie zabralam ze soba,gdyz nie wyobrazalm sobie ze ja tu zostawie,a chcialam rowniez pobyc troche z mama.Byl to bardzo ciezki okres i szczerze mowiac jestem okropnie umordowana.Teraz juz jestem spowrotem a obowiazki na mnie czekaja-dom,praca..Przez to wszystko zaniedbalam akcje karteczkowa i po 23.03 nie zdarzylam wyslac juz zadnej karteczki za co jest mi bardzo glupio i bardzo Was przepraszam.Jednak mam zamiar wyslac do wszystkich dzieciaczkow karteczki i miec nadzieje ze mimo wielkego opoznienia zostana one na pamiatke.jeszcze raz przepraszam ze tak sie stalo i ze nawet nie zdarzylam powiadomic Was,ale wczesniej nie mialam do tego glowy.

Benita bardzo mi przykro, wiem jak sie czujesz bo niedawno takze moj tata umarl i jakos trzeba bylo bardziej pomoc mamie sie pozbierac po tym wszystkim, kiedy nagle zostaje sama.....

A ja dzisiaj jestem nie dożycia....:-( czuje się fatalnie...łamie mnie w kościach głowa pęka i w ogóle do luftu...i do tego jest makabrycznie zimno:-( :-( ręce w pracy mi zgrabiały ...włączyłam convector ..ale niewiele pomogło ...jak wróce biore coś na przeziębienie i spać chociaż na godzine.

reklama
Do góry