reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
a my na urlop chyba jednak pod koniec września - witaj turecka riwiero! już mi się paszcza śmieje

tylko szef jeszcze nic nie wie ....

kaska wypoczywajcie ile wlezie no i pogody zycze!!!
iwosz hehehehe ja bylam kiedys w takim miejscu:tak:namiocik w dolince i zeby dryndnac trzeba bylo wlezc na gore-a jaki spokoj!to bylo gdzies za chojnicami

Dużo zdrówka dla Bartusia i Agatki.
Kasia Wypoczywajcie na maksa.;-)

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu szczepionką skojarzoną - następne szczepienie na 5. lat :tak: Moje Słoneczko było bardzo dzielne.
Później odstałam 1,5 h, żeby dostać numerek na złożenie wniosku o wymianę dowodu :szok::szok::szok: Mam nadzieję, że za tydzień po prostu wejdę o wyznaczonej godzinie i złożę ten wniosek.
Dzisiejszy upał dał mi nieźle popalić. :szok:

reklama
oj, dziewczyny. jestem, ale chwilowo. bartek chory, a ja jeszcze do pracy codziennie biegam.
wczoraj znow bylismy u lekarza (innego) i okazalo sie za bartus ma zapalenie jamy ustnej . prawdopodobnie od czegos brudnego, bo teraz dziasla sa uszkodzone od zabkow, to latwo je czyms zakazic :sick: :-(
antybiotyk utrzymala taki jak byl, augumentin+oslonki+ hasco sept do psikania w buzi.
wyglada to okropnie!! maly nei moze jesc, polykac slinki, trzymac smoczka!! lipa!.
w nocy nie moze spac, wszystko go drazni. ja rycze co chwile bo za duzo naraz.
mam jeszcze jazdy, bo 23-go egzamin na to prawko, wiec stres i jeszcze odnosnie tego.
eh!

osinko: oj, agatka tez sie nameczy!! to pewnie od leczenia atybiotykiem sie zrobilo, tak?

kasia:
odpoczniej kochana i za mnie!! ;-) my nigdzie nie jedziemy-pawel nie dostal urlopu... chociaz nalezy mu sie 10dni zaleglego i caly z tego roku :angry:

Do góry