K
KingaP
Gość
ach, zapomniałam, Azik, a czy teść chciał się dołożyć do tej ekipy?
Jak ja uwielbiam takie komentarze ze strony zatroskanych dziadków
Jak ja uwielbiam takie komentarze ze strony zatroskanych dziadków

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie poki co wszystko dobrze, i niech tak bedzie jak najdluzej
Jutro jedziemy do Bialej Podlaski do babci mojego P. wracamy dopiero w sobote, juz sie ciesze, bo babcia nie widziala Karolka ponad rok. Wracamy w sobote, pranko, przepakowanie bagazy i w niedziele wieczorem jade z Lolem (moj P niestety musi jechac do pracy na tydzien wiec biore rodzicow) nad morze, Kingus mam nadzieje ze uda sie zorganizowac spotkanko choc na popoludniowa kawkei wracamy 27go lub jak moj P bedzie mial wolne dopiero 2go wrzesnia, jak ja sie ciesze, oby tylko pogoda dopisala
![]()

ach, zapomniałam, Azik, a czy teść chciał się dołożyć do tej ekipy?
Jak ja uwielbiam takie komentarze ze strony zatroskanych dziadków![]()
A ja dostałam się na listopad i to w tym roku :-) Nie wiem jeszcze dokładnie na jaki termin - to dogadam pod koniec tygodnia.
My nad morze do mieścinki Karwia-Ostrowo - już się doczekać nie mogę, a to dopiero 3 września jedziemy.

Czas odwiedzin wydłuża się teraz do 1,5 miesiąca (nic dodać nic ująć). I powiem Wam szczerze, że nawet za tymi spotkaniami nie tęsknię. Układam sobie życie z dzieckiem. To przecież na mojej głowie jest zapewnienie mu opieki, kiedy to ja muszę wyjść do lekarza. Albo synek mi towarzyszy. Już się zamartwiam, czy uda się zorganizować opiekę, jak pójdę na biopsję. Tam oczywiście idę sama :-(
dzisiaj sie okazuje ze to raczej 3-wychodza i to cztery naraz