reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Magda, bądź dzielna :tak: W takich momentach wychodzi z nas to, ile jesteśmy w stanie znieść :tak:

A ja jakaś dziś nietaka :confused: Ten remont mnie osłabia ;-)
A jeszcze wybrałam sobie kolor farby do kuchni i jadalni... Jest w katalogu, a w sklepach jeszcze nie ma!! Trzeba wybrać co innego, z Karolą na ręku :confused: "Uwielbiam" takie zakupy

Ja zauważyłam w sobie, że jak się na coś uprę, to trudno mi to wybić z głowy. Cały dom będzie w jednym kolorze :angry:
Mniej więcej takim, jak tło naszego BB :baffled:

Kinga - pokój dzieci mam żółto ziolony

przedpokój - zółty

mój pokój - żółto - niebieski (to remont sprzed 10 lat - nawet okno i drzwi i szafki pomalowałam na zółto niebiesko)

reklama
nie uwierzysz co jeszcze dzisiaj zrobiłam, oprócz tego że rano godzinkę pobawiłam się z Maksem, to potem z pioruńsko ciężkim laptopem i aktami, w drodze do kancelarii wpadłam sobie na zakupy nabywjąc dwie bluzki:rofl2: ( w tym jedną w kolorze intensywnie malinowym - na wakacje:szok:)

no baby nie pojmiesz...
Koga ...no świetna jesteś...a baby się nie pojmie:tak::-D:-D

koga no to napewno trójce dzieci spokojnie dałabyś rade;-):tak:

kaśka udanego wypoczynku!

a co do kolorków to u mnie w domu jest żółto-niebiesko:-)

no to pocieszyłyście mnie :tak::tak::tak: Wybrałam kolor kuchni i jadalni. Będzie.... żółty :-D:-D:-D Tzn. bardziej piaskowy ;-)
A przedpokój zielony :-D Już się nie mogę doczekać, aż będzie pomalowane.

Kupiłam wczoraj białą farbę olejną i malowałam szafki kuchenne. Śmierdzi okrutnie, ale można to zrobić gdy Karola śpi, więc pozostają wieczory :confused: Mam satysfakcję, że coś robię przy tym remoncie :-D

Ja narazie mogę pomarzyć o malowaniu, a przydałoby się i to bardzo: malowanie drzwi, przedpokoju, remont łazienki... Może lepiej nie wymieniać. Jestem taka, że chciałabym od razu wszystko zmienić, wymienić, naprawić, ale niestety albo brak finansów, albo innych możliwości podcina mi skrzydła. :-(

u nas też kolorowo - póki co żółto - zielono, ale w nowym domku kolorów będzie więcej;

mam mieszane uczucia co do budowy, bo boję się,że czegoś niedopatrzyliśmy, nie jest jeszcze dociągnięty prąd do budynku (ciągle to robią), nie wiem mnóstwa rzeczy - niby gro osób już odebrało mieszkania i mają prawie powykańczane ale i tak mi jakoś nie tak....

IWOSZ Trzymam kciuki za pomyślne zakończenie i spokojne wprowadzenie się do nowego miejsca.

Swoją drogą nikomu nie życzę takich słoniowatych sąsiadów, jakich ja mam. W takiej sytuacji marzy mi się mieszkanie w domku.

reklama
Okropnie się denerwuję przed środową biopsją. Proszę trzymajcie za mnie kciuki. Łukaszek będzie tymczasem u cioci, a ja niestety sama pojadę do szpitala. Chyba za dużo o tym myślę, bo przez to nie mogę spać w nocy:-:)sick:

Do góry