reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mnie od jakiegoś już czasu kłuło (tylko) w prawym boku.Ginka stwierdziła, że to norma - wiązadła się powiększają. Ale dziś to już tragedia zaczęło mnie dodatkowo kłuć w lewym boku i w plecach...Mam nadzieję, że to minie.Pocieszam się tym, że wiele z nas cierpi na taki ból  :angel:

reklama
mówie wam to napewno te więzadła,
anik mniewam też mdłości i jak zwykle wieczorami ale jak mnie dopadną- wczoraj nie chciało mi się robić sosu więc wzięłam jakiś z paczki jak go rozrobiłam i podgrzałam to zachciało mi się żygać bo jakieś dziwne były tam przyprawy fuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj ::)

Dziewczynki, cieszę się, że też macie podobne objawy (trochę egoistyczne to z mojej strony), bo dzięki temu, wiem, że wszystko jest w porządku. :).
surpriseglit.gif

ale mnie dzisiaj głowa boli was boli wogóle w ciązy głowa?????????

a tak na marginesie jestem z siebie dumna i to bardzo bo wyobraźcie sobie sama pierwszy raz perowadziłam nissanka na zajęcia i z powrotem przez całą Wawę i go nie rozbiłam !!! jeździłam do tej pory seicento ;D ;)

boli. boli: polecam amolek (ale na posmarowane tłustym kremem) na skronie, albo jak bardzo boli to coś z paracetamolem - ale najpierw amolek ;)

nie no aż tak nie boli paracetamol to już ostateczność ale zamiast amola mam aromatol skład prawie ten sam ale jak raz się posmarowalłam to poczułam tajfun na skórze jakoś od tego mentolu wiało nie nawieje mi w oczy jak sobie skronie posmaruję hihihi ;)

Ja od paru dni notuję spadek formy :( Wróciło mi zmęczenie z poczatku ciąży, senność i bóle głowy. Jakoś się męczę strasznie szybko w pracy i po paru lekcjach wracam wykończona, że muszę się położyć. Poza tym czasem twardnieje mi brzuszek, a wiem, że to niedobrze. Coś czuję, że skończy się niebawem na jakimś L-4. Muszę jakoś do 14 dociągnąć w pracy, a potem zasłużony odpoczynek.

reklama
pytia co to ma być jak twardnieje to nie dobrze tzn brzuch jk twardniej mój cały czas jest twardy a podobno wzystko oki

?????????????????????????????????

Do góry