reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

na teścik to chyba jeszcze za wcześnie - jeśli to nastąpiło to jakiś tydzień temu:baffled::baffled::baffled: - co myślicie????????

w ogóle to może fałszywy alarm ... ale jakoś tak mi się wczoraj fakty pokojarzyły

nie pamiętam też żebym miała okazję spotkać Kingi bakterię ... :tak:;-):szok::-p

dorwało mnie lekkie przeziębienie i nie wiem czy coś brać :baffled:

Kinga - nie stresuj się tylko delektuj, będzie gut

Azik - trzymam kciuki by wybór okazał się trafny i fjanie się wszystko poukładało:-)

reklama
7 dni po podobno już można robić teścik

Dzięki dziewczyny, no ale plus jest jeden widoczny - będziemy na swoim, nie wiem jakim i czy wydolimy ale na swoim...

Koga, test może nie wyjdzie, ale badanie betaHCG z krwi już będzie wiarygodne.

Azik dacie radę.

dzisiaj idziemy z Mają na zajęcia "Szkraby i muzyka" zobaczymy czy się nam spodoba i co to jest.

Ostatnio chodzę, jak w transie. Sama nie wiem, z czego to wynika. Przez kilka dni miałam napady głodu szczególnie późnym wieczorem - okropność, Tematem nr 1. była czekolada :szok: Gdybym miała powody, pewnie pomyślałabym, że jestem w ciąży. To jest w 100% niemożliwe, bo jak wiadomo, dzieci nie biorą się znikąd ;-)
Ćwiczę od 6. dni mozolnie mięśnie brzucha, staram się nie podjadać po 21.00. A później myślę wrócić do zwyczajów nie jedzenia po 19.00

reklama
KOGA Super, że wypoczęłaś.

AZIK Już rok mija, jak wyjechałam z Wrocławia i jakoś tak ciągle za nim tęsknię. To miasto ma swój klimat. Życzę Ci, żebyś się w nim odnalazła. Będzie OK. A ja będę miała kolejną bazę, jak się tam wybiorę :tak:

Do góry