reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasia- u nas tez z autkiem kłopoty...jak kupilismy było ok....a teraz się okazuje ze jakies przeboje z silnikiem...ale juz podobno jest ok...mechanik nam powiedział że autko było podrasowane do sprzedazy ...a teraz wychodza z niego wszystkie problemy...ale zadbalismy o samochodzik ..i jest juz po naszemu zrobiony...a swoją droga jak ludzie oszukują.....:no::no: wiec zime przejeździmy a na wiosne sie go sprzeda i weźmie cos innego

reklama
witam kochane!

spakowaliśmy się, przeprowadziliśmy, rozpakowaliśmy (prawie), spakowaliśmy na wakacje, pojechaliśmy, wróciliśmy ... no i jestem

było REWELACYJNIE - piękna pogoda, morze, lguna, szczęśliwy Maks, wycieczki łodzią, jazda na pace, kury, więlbłądy (?!) kaczki i wieczory z mężem i z drinkiem przy basenie ....

Asioczku - przykro mi bardzo ...

Kinga - szczęściaro !!! brak słów... ściskam

WITAJ KOGA!!!fajnie,że odpoczęliście - zaczynacie teraz poniekąd nowe życie :-)

ja od dzisiaj na zwolnieniu :-) - byczę się w domu - jest fajnie...

z autkiem mieliśmy podobnie jak wy dziewczyny - trzech "fachowców"go oglądało przed kupnem i nic nie widzieli złego, a potem jak zaczął się sypac....ale już jest ok

Qurczaki - dziewczyny to znowu ja

powiem krótko - nie jestem pewna czy nie ominęłam jednej pigułki, zorientowałam się po radosnych igraszkach z mężem, rzygać mi się chce, że hej, mam kaszel i w Turcji podczas morskich kąpieli szybko robiło mi się zimno

moje objawy przy Maksie - uczucie zimna podczas kąpieli w jeziorze, kaszel, i ble (przyczyna metody naturalne + gumki)

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Asioczku i nam bardzo przykro:-(
Koga, szykujesz rodzenstwo Maksiowi;-)
Kingusi juz pogratulowalam, ale jeszcze raz oficjalnie:tak:

A mnie trafi szlak, moj P mial wracac 10go tj za tydzien i dupa blada (sorki za wyrazenie) ale niestety nie wraca teraz tylko koncem listopada, chyba sie zaplacze. Firma podpisala taki kontrakt i zerwanie jego groziloby ogromnymi karami finansowymi a nie maja kogo wyslac wzamian za P i musi zostac. Jejku jaka jestem wsciekla:wściekła/y:

Co do samochodu i napraw, to i nas nie ominelo, jeszcze mnie czeka wymiana czegos tam w silniku za jedyne 700zl:wściekła/y:

reklama
Do góry