viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
oj violka violka;-)powiedziala krolewna krolewnie
zaglada zaglada tylko nie pisze :dull:![]()
i tak Cie lubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj violka violka;-)powiedziala krolewna krolewnie
zaglada zaglada tylko nie pisze :dull:![]()
Hej kasuilla pewnie ze Cie pamietamy!!witam dziewczyny :-):-)
pamietacie mnie, nas?
Felqua u nas ten sam problem - Lena spi z nami i o niczym innym nie chce slyszec jak pytam ktore jej lozeczko pokazuje swoje ale jak pytam czy dzis tam spi to mowi ze nie biegnie na nasze lozko i pokazuje na moja poduszke i wola "tu" albo "moja" a jak draze temat spania u siebie to placzliwym tonem mowi "nie mama nie mama tu"... jaki masz sposob na Jasia??
Hej kasuilla pewnie ze Cie pamietamy!!
Ja Jaska usypiam na naszym lozku ( nie dam rady wisiec nad lozeczkiem 1,5 godziny-moj kregoslup pada, a wychodzenie i zostawianie malego samego konczylo sie placzem z wymiotami), a potem przenosze do jego lozka- w nocy jak placze po prostu podchodze po pewnym czasie, ale nie wyciagam z lozeczka, dam mu sie napic, mowie mu cichutko spij, jestem z toba, trzymam jego raczke i Jas zasypia dalej po 5 minutach.Zobaczymy jakie efekty to przyniesie przed nami 4 noc.
osiko ale z ciebie ranny ptaszek
kasiulla .....czesc!!!!...pisz co tam u ciebie słychac?
Agatka już wstała, więc nici ze spaniajuż biega po domu z wózeczkiem i lalą:-)