reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

KASIULLA fajnie ze jestes :):tak:

Moje samopoczucie dzisiejszego ranka takie sobie, pogoda nie dopisuje, a jeszcze dzis mam swoja coponiedziałkową fuche:dry: jak mama wroci z pracy jade rozdawac gazety nie bardzo mi sie chce ale gorsz do grosza...:tak:
Emi jeszcze spi a ja sie nudze

reklama
jasne dziewczyny - "pomęczcie" mnie pytaniami jak coś macie

magda - rzeczywiście inspekcja pracy to dobry pomysł - powinni Wam pomóc z tym pozwem! no i walczcie o swoje!!! jakby co dajcie znać:blink:

wszystkim choruszkom i byłym choruszkom życzę zdrówka

kasiulla - odzywaj się

Magda nie zapomnialam systematycznie zagladalam :tak::-);-)
tyle ze nie bylo mnie cale wakacje i nie moglam wszystkiego nadrobic.... :-(:szok:

Osinko obiecuje ze sie poprawie :-p:cool2::-D:tak:

ja tez lubie spac z Lena tyle ze ona nie spi jak Twoja Agatka :laugh2::happy::cool2: wtula sie i owszem jak zasypia.... i jak sie przebudza w nocy.... ale ogolnie M ma jej noge na glowie ja druga na plecach albo w buzi...... :szok:;-):wściekła/y::-):-):-)a jest coraz wieksza....
natomist co do jej lozeczka zawsze wydawalao mi sie ze przez to ze ona tak sie rozpycha podczas snu, bylo dla niej za ciasne ale i z tego powodu boje sie troszke przeniesc ja na jakies "dorosle" loze :-D:-D

dzwonilam do mama i ja ..tam nie maja wogóle Lego

zostaje mi tylko sklep internetowy...ale cena tam tych klocków powala

u nas jest teraz faza książeczkowa ..rysuneczki obrazki ...sa the best

Karolka- ja kupowalam na allegro, ale juz z pol roku temu, teraz nie widze ani nowych ani starych-jak chcesz moge Ci odsprzedac bo Jas sie przerzucil na Duplaki i quatro juz go zupelnie nie interesuja, tylko stoja w koncie i sie kurza...

reklama
karolka Miłek też się bawi Lego-duplo
nie zawracaj sobie głowy quatro i kupuj Antkowi duplo :tak:
niektóre zestawy są przcież od 1,5 roczku
Miłek ma taki zestaw i bardzo fajnie go układa, potrafi się zająć składaniem naprawdę długo, bez problemu buduje wieże i wciska ludziki na swoje konstrukcje. Gorąco ci polecam :)
KLOCKI LEGO - INTERNETOWY SKLEP FIRMOWY

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry