reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja się nie mogłam pogodzić 2 lata temu :-p:sorry::sorry::sorry:

ale zobaczymy co z tego wyjdzie ..... do huraoptymizmu też mi daleko ....

Kinga - a ja Ci zazdroszczę, że hej tego zostania w domku:tak: - to mnie właśnie martwi z moją przyszłą oby ciążą - raczej nie będę mogła zostać w domku, bo jestem na działalności - a takie mamy gorzej się traktuje - ze zwolnieniami ciężko i ani wychowawczego ani nic:no:

ja sama sobie zazdroszczę :-D

Ja jestem w domu od środy, bo Karola nam się rozłożyła, ale już, Bogu dzięki jest lepiej :tak:.

Koga, mam nadzieję, że nasz nowy przyszły premier i nowy parlament wpadną na jakiś dobry pomysł dotyczący zrównania w prawach mam pracujących na umowy o pracę jak i tych na własnej działalności.
Przecież ma być lepiej. Wszystkim...

Wiem, ironia przeze mnie przemawia(w ostatnich stwierdzeniach, ale jakoś nie wierzę panu T... :no:

ja się nie mogłam pogodzić 2 lata temu :-p:sorry::sorry::sorry:

ale zobaczymy co z tego wyjdzie ..... do huraoptymizmu też mi daleko ....

Mimo mojej braku zgody mam nadzieję, że naprawdę będzie lepiej :tak:.

Boje się, że po tej kadencji do władzy dojdą znów lewicowi politycy i nie będzie dobrze :-( No cóż, kończę te swoje wywody polityczne... :-D

no jak Donaldu Tusku da ciała to wirus z Filipin rzeczywiście może opanować kraj;-)
i też mnie to całkiem serio martwi ...

a porządki w sumie lubię - ale jak w ich wyniku jedna kobieta strzela sobie w łeb a druga płacze histerycznie przed kamerami i niestety na serio - to budzi to jakiś mój wewnętrzny sprzeciw - sposób a nie cel!

Ja nie mogłam się pogodzic ...z ta narastająca agresja polityków wobec siebie zwłaszcza tych u władzy ..teraz nie jestem mega optymistka ale patrze na przyszłośc z wiekszą nadzieja ..i ciesze się ze nie bedziemy mieć państwa fundamentalnego

Kinia - napewno wszystkich nas bez wzgledu na przekonania polityczne łączy jedno ...aby było lepiej ...buziolki dla Ciebie :-D:tak:

reklama
Do góry