reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja nie mogłam się pogodzic ...z ta narastająca agresja polityków wobec siebie zwłaszcza tych u władzy ..teraz nie jestem mega optymistka ale patrze na przyszłośc z wiekszą nadzieja ..i ciesze się ze nie bedziemy mieć państwa fundamentalnego

Kinia - napewno wszystkich nas bez wzgledu na przekonania polityczne łączy jedno ...aby było lepiej ...buziolki dla Ciebie :-D:tak:

Miałam podobne wrażenie jeśli chodzi o agresję...
Z drugiej strony widzę wiele dobra dokonanego przez te dwa lata, ale też dużo rzeczy niedokończonych...

Z doświadczenia mojego prywatnego wiem, ze jeśli chce się doprowadzić do prawdy, to wychodzą wtedy kłótnie osób, którzy tej prawdy nie chcą :crazy:

Nie pisałam Wam, ale postanowiliśmy dowiedzieć się, dlaczego mamy wiecznie niedopłąty do wody. W naszej wspólnocie nie ma obowiązku posiadania licznika na wodę, więc my nie mamy, rozliczamy się z tego zbiorczego.Wyobraźcie sobie, że nasi sąsiedzi nie płacą za wodę, bo zgłosili u Zarządcy, ze w mieszkaniu nikt nie mieszka.

Poszliśmy więc do nich, powiedzieć, żeby załatwili tą sprawę, bo jesli oni ego nie zrobią, to my to zrobimy.

Czujecie awanturę??? Sąsiad powiedział, że 5 lat był dobrze, dopóki my się nie wprowadziliśmy i nie zaczęliśmy się Wpier... alać w nieswoje rzeczy.

Cóż, sytuacja na małym gruncie, a jaki bulwers. Co dopiero jak ktoś zajmie swój "stołeczek"...

Miałam podobne wrażenie jeśli chodzi o agresję...
Z drugiej strony widzę wiele dobra dokonanego przez te dwa lata, ale też dużo rzeczy niedokończonych...

Z doświadczenia mojego prywatnego wiem, ze jeśli chce się doprowadzić do prawdy, to wychodzą wtedy kłótnie osób, którzy tej prawdy nie chcą :crazy:

Nie pisałam Wam, ale postanowiliśmy dowiedzieć się, dlaczego mamy wiecznie niedopłąty do wody. W naszej wspólnocie nie ma obowiązku posiadania licznika na wodę, więc my nie mamy, rozliczamy się z tego zbiorczego.Wyobraźcie sobie, że nasi sąsiedzi nie płacą za wodę, bo zgłosili u Zarządcy, ze w mieszkaniu nikt nie mieszka.

Poszliśmy więc do nich, powiedzieć, żeby załatwili tą sprawę, bo jesli oni ego nie zrobią, to my to zrobimy.

Czujecie awanturę??? Sąsiad powiedział, że 5 lat był dobrze, dopóki my się nie wprowadziliśmy i nie zaczęliśmy się Wpier... alać w nieswoje rzeczy.

Cóż, sytuacja na małym gruncie, a jaki bulwers. Co dopiero jak ktoś zajmie swój "stołeczek"...

no szczyt ....kurcze a czemu Wy macie za kogos płacic ...:wściekła/y::szok: a racja Polacy to specyficzny naród ......byle komus dopiec ...Kinia nie dajcie się sąsiadowi ...sprawiedliwośc musi byc i juz :tak:

a to slyszalyscie :rofl2:

Zalozenie butow 30sek.Spacer do lokalu wyborczego 600sek.Oddanie glosu 120 sek.Ujrzenie miny Kaczora po wyborach BEZCENNE!!!!!

ja sie ciesze na pewno z tego jak to powiedzial kwasniewski "skonczyla sie IV RP" chyba sporo wnukow schowalo babciom dowody :-D:-D

a myslicie ze jak glosowali wszyscy Polacy poza Polska?
z moich znajomych i rodziny na obczyznie nikt na PiS ...

a wracajac do tematu choroby Lena ma zmieniony glos i zapchany nosek :-:)wściekła/y:

kasiulla, my walczyliśmy z katarem Karoli solą fizjologiczną i nic z tego. W sobotę zrobiliśmy jej inhalację i teraz jest dobrze. Kup olejek inhalol i wlej do takiego kominka, do którego wkłada się podgrzewacze. Efekt murowany! My plujemy sobie w brody, że tak późno to zrobiliśmy

reklama
Do góry