reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Hej dziewczynki!
Ja dzisiaj po pierwszym dniu pracy po ponad dwumiesięcznej nieobecności!
Dałam radę:-)
A teraz uciekam do mojego Matusia, bo stęskniłam się za nim okropnie
Miłego popołudnia!

Hej dziewczynki!
Ja dzisiaj po pierwszym dniu pracy po ponad dwumiesięcznej nieobecności!
Dałam radę:-)
A teraz uciekam do mojego Matusia, bo stęskniłam się za nim okropnie
Miłego popołudnia!
Lolciu - buziaczki dla Ciebie ...:-):-D pewnie ciezko było się przestawic po takiej długiej nieobecności

Potwierdzam olejek w "kominku" działa ja także stosuje Antosiowi krople do nosa homeopatyczne firmy HEEL (ta firma produkuje także Engystol) EUPHORBIUM SPRAY DO NOSA - Apteka internetowa

uzywam znam i sie koncza wiec musze wycelowac pewnie ok 30 zl
ach ta homeopatia :wściekła/y::confused2: strasznie to drogie medykamenty :-p:eek:

dobrze ze probuje chociaz nosa wydmuchiwac
a za wizje obiecanej czekoladki bez slowa wypija syropki :laugh2::-p
i o dziwo moge jej zrobic psik psik do nosa czego kiedys rowniez nie znosila :tak:
ciekawe czy sobie ewentualnie temperature da zmierzyc .... chyba wplynal na to tak dlugi okres bez chorob

U nas także ochoczo Antek daje sobie psik psik do noska zrobic...za to przyjmowanie leków odbywa się na siłe...bo nic nie skutkuje :-:)no:

reklama
Do góry