reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

To chyba jakaś depresja jesienna:baffled:
Mnie zawsze o tej porze roku dopada, tym bardziej, że idąc do pracy jeszcze latarnie są zapalone i ciemno. Dla mnie najgorszy jest listopad, a potem już z górki
Bo idą święta:-)
Ja ostatnio w ramach poprawienia sobie humorku zmieniłam fryzurę i kupiłam kilka nowych ciuszków:happy:
I świat od razu piękniejszy:laugh2:

Tylko portfel jakoś mniejszy:eek:
A i z pracą u mnie nie najlepiej, zmiany organizacyjne się szykują. Mamy dwa warianty do wyboru, ale w każdym jest jakieś ALE:-(
Do 10 listopada mam czas na podjęcie decyzji
I cały czas się zastanawiam.....

reklama
no nie wierze, tyle juz stron naprodukowalysmy :sorry: :-) ;-)

eh, widze ze z nastrojami u was czasem lepiej czasem gorzej, tak jak u mnie.
ja bylam wczoraj u bratowej (bez dzieci i chlopow)i popilysmy troche winka ;-)

Niedługo po tym przyjechał do nas na herbatę Piotrek (mąż iwosz) z kolegą. Adam podbił serce Karoli, która zaprowadziła go i pokazała co by chciała zjeść... Zgadnijcie co? :happy:
Adam zdobył jej serce i na koniec wizyty dostał buziaka. Schylił sie, żeby dać jej cześć, a ona z buźką :szok: Pierwszy taki "numer" :-D

trzeba było zrobić zdjęcie - wysłałybyśmy do dziewczyny/żony Adama - miałaby ubaw :-D

ja młodego wypuszczam z domu odkąd przestał gorączkować - jeszcze nie wrócił do starego rytmu spacerów dwa razy dziennie po 2 godziny, ale raz dziennie na godzinkę wychodzi - właśnie po to aby mi domu nie rozniósł :-)

wszystkie dziewczyny reagujące na jesień całujemy z Krzymkiem w nosy :-D:ninja2: - przez maseczkę oczywiście

Izka - ja cię podziwiam,że dajesz sobie jakos radę - ja bym chyba wymiękła jakby Piotrka nie było tyle w domu; jesteś silna sztuka :tak:

Ale najlepiej było, jak Karola ze świeczkami pod nosem dzieliła się z wujkiem chrupkami :-D A on brał, cieszył się i nie przeszkadzało mu nic... :-D

mój Piotrek ma mieć usg serducha, coś Pani alergolog i Pani kardiolog nie pasowało :( a oposzedł tylko na kontrolę do alergologa :(

oczywiście państwowy termin 6 grudnia !!!!

reklama
Do góry