reklama
K
KingaP
Gość
bo co roku piszesz... i ja co roku mam podobne przeżycia do Twoich 

K
KingaP
Gość
a tego się nie da wytłumaczyć. Ja wierzę, ze istnieje życie, w którym nie ma bólu, cierpienia, gonitwy, gdzie jest SZCZĘŚĆIE jakiego sobie nie wyobrażamy.
Moje życie bez tej wiary i pewności byłoby bez sensu.
Ja bardzo długo nie mogłam uwierzyć w to, co stało się z moją rodziną po śmierci taty. Pomijając fakt, że "bliscy" przestali być bliscy, bo bali się, że będą musieli dać coś z siebie, a nie tylko brać...
Moja mama została SAMA w wieku 33 lat z trójką dzieci - 11lat (Aga), 9 lat(ja) i 9 miesięcy(Michał)
Moje życie bez tej wiary i pewności byłoby bez sensu.
Ja bardzo długo nie mogłam uwierzyć w to, co stało się z moją rodziną po śmierci taty. Pomijając fakt, że "bliscy" przestali być bliscy, bo bali się, że będą musieli dać coś z siebie, a nie tylko brać...
Moja mama została SAMA w wieku 33 lat z trójką dzieci - 11lat (Aga), 9 lat(ja) i 9 miesięcy(Michał)
K
KingaP
Gość
Kinga -wiesz po Bronku moim jakoś się uspokoiłam. a w tym roku MAgda, o dupę rozbić. idę sobie pobuczeć, możr mi lepiej będzie
Każdy ma prawo do przeżywania żałoby w sercu. Nie rozumiałabym, gdybyś tego nie przeżywała...
Bucz Kasia, ja buczałam 18 lat. Teraz patrząc na zdjęcie taty uśmiecham się przez łzy
K
KingaP
Gość
Osobiście się zrobiło... Przepraszam 

Kinga -a ja idę do Brnka czy do Madzi to sobie zawsze do nich gadam. z tym że po wizycie u Bronka już nie buczę, a u MAdzi to ryczę od samego wejścia. może to jest świeże, ale na dobrą sprawę ona była mi jedyną bliską osoba na osiedlu.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a ja się ustawiam psychicznie na jutro - normalnie mam psychiczne opory iść jutro do MAdzi.
Kasia, ja się dziś rozsypałam psychicznie :-( dla mnie jutro też mega ciężki dzień...
K
KingaP
Gość
Ja myślę, ze niczego złego nie popełniasz bucząc!! Płacz, bo to oczyszcza
Wiem, trudno znaleźć się w nowej sytuacji bez kogoś bliskiego...
Ja w Święto Wszystkich Świętych wyobrażam sobie (o ile potrafię
) to, co dzieje się na GÓRZE, jaka tam musi być radość i szczęście.
Wtedy to mnie mobilizuje do chęci trafienia TAM... Wydaje mi się, ze staram się być jeszcze lepsza

(o ile to mozliwe
)

Ja w Święto Wszystkich Świętych wyobrażam sobie (o ile potrafię

Wtedy to mnie mobilizuje do chęci trafienia TAM... Wydaje mi się, ze staram się być jeszcze lepsza

(o ile to mozliwe

reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
AniaM karmię jeszcze , też muszę w końcu podjąć "męską" decyzję... już teraz mi ciężko na samą myśl...