Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale to wygląda tak, że 5 minut są słodkim rodzeństwem a natępne 15 trzeba ich roszdielać bo się biją o byle co, strach pomyśleć jak jeszcze Kamila do nich dołączy..
nie mam czasu nawet was poczytac :-(
.teraz pracuje i jest ok-ale wczesniej taki dol ze szok.....................mimo ze poznalam sporo ludzi to i tak nie znalazlam brztniej duszy-wszyscy mlodzi,bez dzieci,imprezowicze...............no ale czuje sie lepiej,nie jestem zalezna od tomka,normalnie w pracy odpoczywam.ja z jednym dzieckiem czasem nie daje rady,jest mi ciezko,nie potrafie sie zorganizowac na drugi dzien chociazby z obiadem...............przyznaje ze nie mamy super obiadow od wt-czw(kacper je w zlobku a my cos na szybko),naprawde cie po czesci rozumie co znaczy siedziec w domu i nie moc wyjsc,nie miec czasu dla siebie-ale ty masz trojke dzieci................wierze ze jak pojdzie ola do szkoly maluszki do zlobka/przedszkola zaswieci sloneczko i dla ciebie.pamietaj ze milosc to poswiecenie.............