reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
aaaaaa, a jak przyjechał dziś w "odwiedziny" Bartuś, to moja dama siedziała na naszym łóżku, chciałam jej zmienić CZWARTĄ przesikaną na maxa pieluchę, a ta koza mała w ogóle jakby nie zauważyła, że ktoś wszedł, tylko farfocle spomiędzy palców wygrzebywała :-D

[*]o j dzisiaj jest dla mnie straszny dzień popołudniu zmarł mój dziadek ..poprostu zasnął...jest mi z tym źle ..bo tak walczył (miesiąc temu miał udar ) ....do końca był dzielny ..dlaczego tak musi być ...mój brat przylatuje w piatek i już niestety na pogrzeb dziadka ....moja mama ..cierpi bo już żadnego rodzica nie ma została sama tylko ma nas

reklama
Do góry