reklama
Kaska - oby pomógł ...
a ja mam nadzieję,że wstanę jutro w lepszym humorze
- od popołudnia tylko warczę na wszystkich - nawet basen nie pomógł
- najchętniej wysłałabym wszystkich w kosmos...
młody nie spał w dzień więc wieczorem mieliśmy mega histerię - w rezultacie poszedł spać brudny i głodny (nie chciał nic jeść )... usnął na moim brzuchu - Bognie średnio się to podobało co wyraźnie odczuły moje żebra
moje sumienie cierpi jak myślę,że młody poszedł spać mega brudny (ja tak nie umiem), ale nic to - umyje sie jutro... a w nocy pewnie przydrepcze na mój materac - dlaczego jak jest taki brudny nie pójdzie do Piotrka?? ;-)
a ja mam nadzieję,że wstanę jutro w lepszym humorze

młody nie spał w dzień więc wieczorem mieliśmy mega histerię - w rezultacie poszedł spać brudny i głodny (nie chciał nic jeść )... usnął na moim brzuchu - Bognie średnio się to podobało co wyraźnie odczuły moje żebra

moje sumienie cierpi jak myślę,że młody poszedł spać mega brudny (ja tak nie umiem), ale nic to - umyje sie jutro... a w nocy pewnie przydrepcze na mój materac - dlaczego jak jest taki brudny nie pójdzie do Piotrka?? ;-)
magdalenaB
marcowa mama 06'
iwosz:byc moze juz ktos cie o to pytal: ale powiedz, jak krzymek reaguje na brzuszek??tzn. nie jest zazdrosny?
Magda - co masz na myśli pisząc "zazdrosny"?
czasem przybiegnie, przytuli się, na pytanie "gdzie jest dzidzia?" pokazuje,że w brzuszku; jakoś akceptuje to,że mniej go noszę,że na brzuch trzeba uważać...
wie co znaczy "dzidzia". bo u szwagra urodziła się w marcu córeczka - lubi zaglądać do wózka, wie,że dzidzia spi, je i płacze czasami... ostatnio był tylko zdziwony jak mu powiedziałam,że on będzie spał w swoim pokoiku a dzidzia będzie spała w pokoju z nami...
a z newsów - zgadnijcie gdzie kotka postanowiła wydać na świat potomstwo?? - pomimo pilnowania zrobiła to... w Krzymka łóżeczku

czasem przybiegnie, przytuli się, na pytanie "gdzie jest dzidzia?" pokazuje,że w brzuszku; jakoś akceptuje to,że mniej go noszę,że na brzuch trzeba uważać...
wie co znaczy "dzidzia". bo u szwagra urodziła się w marcu córeczka - lubi zaglądać do wózka, wie,że dzidzia spi, je i płacze czasami... ostatnio był tylko zdziwony jak mu powiedziałam,że on będzie spał w swoim pokoiku a dzidzia będzie spała w pokoju z nami...
a z newsów - zgadnijcie gdzie kotka postanowiła wydać na świat potomstwo?? - pomimo pilnowania zrobiła to... w Krzymka łóżeczku

K
kasiula matula
Gość
U nas samopoczucie poprawiło sie wraz z poprawa pogody od 3 dni mamy wreszcie słoneczko:-)
Co do zazdrości o brzuszek czyli rodzeństwo to ciekawa jestem jakby Emi reagowała u moich rodziców mieszka rodzinka z 3miesiecznym chłopcem i Emi go uwielbia jak jest na ogrodzie nie odstępuje wozka na krok a jak siedzi z nim w pokoju to lezy obok niego i głaszcze po glowce
kazdy jak to widzi to ja pyta Emi chcesz takiego braciszka Emi oczywiście TAAAAK!! noi wszyscy maja ubaw ze starania czas zaczac
Co do zazdrości o brzuszek czyli rodzeństwo to ciekawa jestem jakby Emi reagowała u moich rodziców mieszka rodzinka z 3miesiecznym chłopcem i Emi go uwielbia jak jest na ogrodzie nie odstępuje wozka na krok a jak siedzi z nim w pokoju to lezy obok niego i głaszcze po glowce

Marlenka
Marcowa Mama 2006
Ucieszyłam się, bo Ł. przestał utykać na nóżkę po ostatniej wywrotce, ufff Zmieniłam mu buciki na większe. Przez te rozmiarówki, o których pisałam na wątku i postępach, ciągle mam wątpliwości, czy buciki są akurat, czy nie za ciasne... itp.

K
kasiula matula
Gość
Emi jeśli są zaciasne butki od razu po niej widać po pierwsze mówi że ją boli albo że nie chce tych butów a następnym razem nie chce juz ich zakładac

ivka76
Fanka BB :)
Szym też od razu mówi, że go coś boli - dokładnie wskazuje miejsce gdzie to jest i jak boli (mocno, słabo, swędzi, szczypie, gryzie) :-)
reklama