reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
oby słońce wygrało
u mnie raczej szans na to brak, pada i pada
Kinga hop hop, co sie nie odzywasz brzuchatko???? Zawsze Ciebie pełno a tu od jakiegoś czasu ledwo co posta skrobniesz
Wszystko w porządku???
Co u aqua???

u mnie raczej szans na to brak, pada i pada

Kinga hop hop, co sie nie odzywasz brzuchatko???? Zawsze Ciebie pełno a tu od jakiegoś czasu ledwo co posta skrobniesz

Wszystko w porządku???
Co u aqua???
asioczek
Fan(ka)
U nas piękna pogoda a ja w łóżku z nakazem leżenia. Ostatnie 3 dni w szpitalu i negocjowaniu z wariująca macicą, że na poród jest zdecydowanie za wcześnie. Na szczęście sytuacje lekarze opanowali ale we wtorek nie było mi do śmiechu. Teraz 2 tony leków i oszczędzanie się, dozwolony 1 spacer dziennie o ile brzuch pozwala. Jeszcze 2 miesiące w dwupaku powinnam wytrzymać.
W szpitalu mój synek stał się córeczką ... Więc chyba dopiero po porodzie dowiem się kogo mój brzuch skrywa.
Kasianka bosko wygladasz na avatarku.
W szpitalu mój synek stał się córeczką ... Więc chyba dopiero po porodzie dowiem się kogo mój brzuch skrywa.
Kasianka bosko wygladasz na avatarku.
asioczek
Fan(ka)
Lolcia raczej stawiam na błąd w szpitalu
Maluszek ma nóżki ściśnięte razem i za dużo nie było widać
A USG robiły 2 młodziutkie dziewczyny więc jest nadzieja, że jednak chłopak. Ale teraz płeć jest najmniej istotna najważniejsze, żeby zdrowe i przynajmniej miesiąc w brzuszku wytrzymało.
A
azik
Gość
Asioczku - to utrzymaj Ty się jeszcze w tym łóżeczku 
niech Twoje Maleństwo sie nie śpieszy, pogoda taka w kratkę
niech Twoje Maleństwo sie nie śpieszy, pogoda taka w kratkę
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Asioczku ..wytrzymaj jeszcze troszeczkę i koniecznie oszczędzaj się
Kasianka piekne zdjęcie ..śliczna jestes ..już wiadomo do kogo Giga jest taka podobna...w moim odczuciu ..skóra zdjęcta z Ciebie
Lolciu- ..kuruj się Kochana ..nie daj się przeziębieniu
u nas pogoda supe r...ale dopiero dzisiaj ..słoneczko i cieplutko ..zrobiło się ok południa..
ja niestety ..dzisiaj spędziłam dzień na zakupach ..mój K jutro urządza urodziny (kalendarzowo jest to 5.05.).ale dzisiaj torcik musiałam kupić ..poza tym spożywka ,i na targu po warzywa ..mięsny.....obładowana z siatami .o mój boże ..dobrze że autem ...i jeszcze prezent ..szał ..wróciłam do domu o 19......aaa i w między czasie ..posprzątałam w przerwie 2 godzinnej ..wymiękam ..a teraz robie mięsko ..itp.

Kasianka piekne zdjęcie ..śliczna jestes ..już wiadomo do kogo Giga jest taka podobna...w moim odczuciu ..skóra zdjęcta z Ciebie
Lolciu- ..kuruj się Kochana ..nie daj się przeziębieniu
u nas pogoda supe r...ale dopiero dzisiaj ..słoneczko i cieplutko ..zrobiło się ok południa..
ja niestety ..dzisiaj spędziłam dzień na zakupach ..mój K jutro urządza urodziny (kalendarzowo jest to 5.05.).ale dzisiaj torcik musiałam kupić ..poza tym spożywka ,i na targu po warzywa ..mięsny.....obładowana z siatami .o mój boże ..dobrze że autem ...i jeszcze prezent ..szał ..wróciłam do domu o 19......aaa i w między czasie ..posprzątałam w przerwie 2 godzinnej ..wymiękam ..a teraz robie mięsko ..itp.