reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ej lolcia nie wygłupiaj się i nie choruj..
u nas też deszczowo dzisiaj choć słońce dzielnie walczy o swoje miejsce:-D żeby mu się udało, bo ja mam też ochotę na jakiś spacer....

reklama
oby słońce wygrało:-D
u mnie raczej szans na to brak, pada i pada:baffled:

Kinga hop hop, co sie nie odzywasz brzuchatko???? Zawsze Ciebie pełno a tu od jakiegoś czasu ledwo co posta skrobniesz:dry:
Wszystko w porządku???
Co u aqua???

U nas piękna pogoda a ja w łóżku z nakazem leżenia. Ostatnie 3 dni w szpitalu i negocjowaniu z wariująca macicą, że na poród jest zdecydowanie za wcześnie. Na szczęście sytuacje lekarze opanowali ale we wtorek nie było mi do śmiechu. Teraz 2 tony leków i oszczędzanie się, dozwolony 1 spacer dziennie o ile brzuch pozwala. Jeszcze 2 miesiące w dwupaku powinnam wytrzymać.

W szpitalu mój synek stał się córeczką ... Więc chyba dopiero po porodzie dowiem się kogo mój brzuch skrywa.

Kasianka bosko wygladasz na avatarku.

Lolcia raczej stawiam na błąd w szpitalu :) Maluszek ma nóżki ściśnięte razem i za dużo nie było widać :) A USG robiły 2 młodziutkie dziewczyny więc jest nadzieja, że jednak chłopak. Ale teraz płeć jest najmniej istotna najważniejsze, żeby zdrowe i przynajmniej miesiąc w brzuszku wytrzymało.

Asioczku- odpoczywaj kochana!
Kasianka- wow- swietnie wygladasz-no i milo Cie wiedziec!!!
U nas tez pogoda w kratke- ledwo wywiesze pranie na sznurek juz musze leciec je sciagac bo pada...

Asioczku - to utrzymaj Ty się jeszcze w tym łóżeczku :)

niech Twoje Maleństwo sie nie śpieszy, pogoda taka w kratkę :P

Asioczku - zaciskaj nogi ;-)

mnie też dopadają skurczybyki ale ja to na wylocie, więcsię zbytnio nie stresuję i zakładam,że to przepowiadające :-)

Kasianka - chyba pierwszy raz cię "widzę" - pokaż całość!!:-)

reklama
Asioczku ..wytrzymaj jeszcze troszeczkę i koniecznie oszczędzaj się

Kasianka piekne zdjęcie ..śliczna jestes ..już wiadomo do kogo Giga jest taka podobna...w moim odczuciu ..skóra zdjęcta z Ciebie

Lolciu- ..kuruj się Kochana ..nie daj się przeziębieniu

u nas pogoda supe r...ale dopiero dzisiaj ..słoneczko i cieplutko ..zrobiło się ok południa..
ja niestety ..dzisiaj spędziłam dzień na zakupach ..mój K jutro urządza urodziny (kalendarzowo jest to 5.05.).ale dzisiaj torcik musiałam kupić ..poza tym spożywka ,i na targu po warzywa ..mięsny.....obładowana z siatami .o mój boże ..dobrze że autem ...i jeszcze prezent ..szał ..wróciłam do domu o 19......aaa i w między czasie ..posprzątałam w przerwie 2 godzinnej ..wymiękam ..a teraz robie mięsko ..itp.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry