reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dziewczynki tak sie ucieszylam jak weszłam przed chwilka na bb a tu moje maleństwo juz w ostatnim okienku na sowaczku!!!
tak na to czekałam ;)
także moje samopoczucie super ::)

reklama
no fajnie ja tez na to czekam,a niedawno byl na sammiutkim poczatku taka kijaneczka ;) a teraz juz taki calkiem grubasek ;)

a mi siębrzuch spina strasznie. normalnie jakby mnie skurcze brały. idę się umyć i jedziemy do szpitala na ktg. mam nadzieję, że nie zostawią mnie w szpitalu.

cholera jasna - dziewczyny zakazuję Wam latać po sklepach!!! i przemęczać się!!!

KAsia76 została w szpitalu, ma skurcze! bidulka... następna...

Oj tak, ja to wolę dmuchać na zimne i się oszczędzać, mimo, że to nie leży specjalnie w mojej naturze.

Kasiula Matula
, też właśnie zauważyłam Twoje maleństwo w ostatnim okienku i aż się wzruszyłam :-) Że to już tuż tuż :-)

he hee
j tez sie wzruszyłam aż mój mezus sie ze mnie smial
i mowil a to ty nie wiedzialas ze ono juz niedlugo wyjdzie na swiat

Cześć dziewczynki!
trochę mnie nie było a tu takie wieści ...
trzymam kciuki za Kasię76 - ktokolwiek ma z nią kontakt, niech ją podtrzyma na duchu :-*

a co u naszej Kingi??

ja dziś znowu cały dzień kursowałam i wczoraj w sumie też - hmmmm .... chyba sobie powinnam pogrozić palcem - może trzeba poczekać z tym kursowaniem na za 3 tygodnie kiedy to już będzie 36 tydzień skończony
no ale umyłam autko :) to znaczy panowie umyli i nawoskowali ...
a teraz kurcze blade muszę zrobić obiad dla męża - a tego w planach nie miałam - bo mu zmaknęli stołówkę w pracy :mad:

kasiula - fajnie masz i zazdroszczę Ci , że hej!

reklama
Do góry