Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam takie bóle, najczęściej w nocy.koga pisze:dziś poczułam takie bóle jak na okres w podbrzuszu - czy to są właśnie skurcze???????
no tutaj to widzialam a nie wiem jakim cudem moje pytanie znalazlo sie w watku o fajnych stronkach w neciecatherinka pisze:I mnie również dotknęły bolesne skurcze i twardnienie... Ginka powiedziała, że jak się dłużej będzie utrzymyuwało to do szpitala... I kazała polegiwaćA wczoraj miałam ciśnienie 150/100 !!! :
Podczas gdy zawsze miałam książkowe... I mam teraz prowadzić sobie dzienniczek pomiarów ciśnienia i zażywać tabletki...
A najlepsz jest, że jeszcze nie amm wyrobionej książeczki ubezpieczeniowej....![]()
![]()
Tak, tak, z czego ja się śmieję? Muszę czym prędzej zrobić zdjęcie i ją mieć - lepiej być przygotowanym...
A dzisiejsza noc to jakiś koszmar, byliśmy u rodziców Marcina, bo jego Mama miała urodziny i nie mogłam w ogóle spać... Dzidzia robiła sobie tańce w moim brzszku, tyle, że były one momentami bardzo bolesne... A kiedy wstawałam to się uspokajała... Mają tam fotel bujany i kiedy zaczęłams ię na nim bujać to ngle jak gdyby nikogo w brzuchu nie było...