reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
mama oli no co ty przeciesz można nie mieć @ nawet rok. Tez jestem zdania że powinnas zrobić test. Jak boisz sie spojrzeć to zrób zdjęcie z zamknietymi oczasmi umieść zdjęcie na wątku - my ci poowiemy :)

mamooli - trzymaj się! to na pewno nie to o czym myślisz tylko niepotrzebnie się nakręciłaś :) dla pocieszenia u mnie też nie było jeszcze @ ani nawet śladu po niej :)

a ja mam dziś wyrzuty sumienia i przykro mi - byłam w pracy 11 godzin - Maksa widziałam dziś półtorej godziny :( :( :(
na dodatek przez prawie 8 godzin byłam na rozprawie jako obrońca z urzędu ... mordercy - przeżycie było straszne - czułam się jakbym była z nim tylko sama a przeciwko nam cały świat - była publiczność oczywiście bardzo negatywnie nastawiona, sąd niemal oburzał się, że śmiem zadawać jakieś pytania - a to nie ja wymyśliłam, że nawet mordercom przyznaje się prawo do obrony a nie linczuje się ich bez sądu ....

jutro wychodzę z pracy o 16:00 i mam wszystko gdzieś ....

Dziewczyny, ratujcie- Oli wlasnie wyrzyna sie zab, juz 3 raz sie obudzila. Czy panadol dla dzieci pomoze ??? bo Calgel nie zdal egzaminu :(

moja emi tez juz pare razy poplakuje przez sen a to przez to ze jest zaziebiona katarek kaszelek :(

ale moj nastroj jest do bani z dodatkowego a moze glownego powodu moj maz dzis polecial do londynu i zostałyśmy z córcią same :(

Koga - współczuję...chyba nie mogłabym pracować w tym zawodzie - jesteś wielka i dzielna dziewczyna!!!

Kasiula - szybko zleci,a Emilka skutecznie zadba abyś miała co robić ;D

Koga ja to cie podziwiam normlanie ::)

Kasiula nie badz smutna niedlugo dolecisz do mezusia a na weekendach sa tanie rozmowy z komorki na stacjonarny wiec bedziecie mogli gadac godzinami :)

reklama
Do góry