Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mama oli no co ty przeciesz można nie mieć @ nawet rok. Tez jestem zdania że powinnas zrobić test. Jak boisz sie spojrzeć to zrób zdjęcie z zamknietymi oczasmi umieść zdjęcie na wątku - my ci poowiemy
mamooli - trzymaj się! to na pewno nie to o czym myślisz tylko niepotrzebnie się nakręciłaś dla pocieszenia u mnie też nie było jeszcze @ ani nawet śladu po niej
a ja mam dziś wyrzuty sumienia i przykro mi - byłam w pracy 11 godzin - Maksa widziałam dziś półtorej godziny
na dodatek przez prawie 8 godzin byłam na rozprawie jako obrońca z urzędu ... mordercy - przeżycie było straszne - czułam się jakbym była z nim tylko sama a przeciwko nam cały świat - była publiczność oczywiście bardzo negatywnie nastawiona, sąd niemal oburzał się, że śmiem zadawać jakieś pytania - a to nie ja wymyśliłam, że nawet mordercom przyznaje się prawo do obrony a nie linczuje się ich bez sądu ....
jutro wychodzę z pracy o 16:00 i mam wszystko gdzieś ....