reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mamaoli trzymaj się dzielnie. Ja późno zdecydowałam się na dziecko i teraz zamartwiam się, że Łukaszek będzie jedynakiem. Do tego jeszcze tylko 2 dni jestem we wspólnym mieszkaniu ze swoim (czy już nie) partnerem, a później wyjeżdżam z maluszkiem. Moja siostra ma 2 synków rok po roku - świetnie się dogadują. Podziawiam też moją mamę mam dwie starsze siostry a wszystkie jesteśmy rok po roku. To musiał byc sajgon. A później jeszcze brat (po 2 latach). Domowe przedszkole, jak o nas śpiewali na osiedlu złośliwcy.

Ryczeć mi się chce, że nie jest pięknie, że się złoszczę, że maluszek ogląda smutną mamę. Może u mamy będzie lepiej. Czuje się, jakbym stała na skrzyżowaniu i nie wiem, gdzie iść...

reklama
Mamooli, trzymaj sie kochana, nic nowego nie jestem w stanie napisac, dziewczyny juz napisaly wszystko. Bedzie dobrze, zobaczysz, najwazniejsze jest ze kochacie sie i macie wspaniale dzieciaczki. Caluski

dziękuję dziewczynki za wszystkie słowa pocieszenia..
mimo to nadal czuje się okropnie i tysiące myśli mam w głowie

jutro na wieczór umówiłam się na wizytę
i zobaczymy co dalej.............

Mamoli, trzymaj się ciepło!!! I postaraj się być spokojna do jutrzejszej wizyty! Nie zawsze test jest wiarygodny...!!!
przytul.gif

mamooli - bądź dobrej myśli! czasami los za nas decyduje a potem po czasie okazuje się, że dobrze się stało
... pewnie jest Ci ciężko ....
całuję i ściskam

mamaoli trzymaj sie cieplutko i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze. jestes wspaniala mama a po czasie dzxieci Ci to wszystko potem wynagrodza. :-*

dzieki dziewczyny

mój Michał też jest kochany, stara sie mnie pocieszyć, ciągle powtarza że mnie kocha i jest ze mną

a ja ciągle płacze........

i myślę sobie jeśli to okarze się prawdą to kolejna istotka będzie poszkodowana, bo już muszę jakoś dielić swój czas i zainteresowanie między moją dwójkę i żałuję nie raz że żadnemu nie mogę poświęcić tyle czasu ile takie małe dziecko potrzebuje
a teraz trzeba by było ten czas podzielić na troje!!!

mamaoli trzymaj się, pamiętaj że jesteśmy z Tobą i chociaż wirtualnie będziemy Cię wspierać. Pomyśl o tym w samych pozytywach: ile radości w domku będziesz miała. I najważniejsze masz męża, który Cię kocha i wspiera

reklama
No tak Mamaoli, ale jak już pisałam Ola będzie mogła iść już "za chwilę" do przedszkola to zawsze troszkę lżej, gdyby jednak...

Do góry