reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

u nas tez pogoda piekna az wyszlam z zakatarzoną Emisią na krotki spacerek hcyba jej nie zaszjkodzi mam nadzieje
Pytia współczucia
w ogole podziwiam wszytskie pracujące mamusie JESTEŚCIE WIELKIE

reklama
lolcia81 wszystkiego naj, naj, naj z okazji pięknych urodzin

A ja ciągle w kartonach. Pakowanie, pakowanie. Chciałabym się obudzić i być już po przeprowadzce. Moje biedne maleństwo nie dość, że unieruchomione w pieluszce Frejki, do tego dziąsełka opuchnięte.... A mama tłucze się jakimiś taśmami klejącymi. Zgroza.

Jutro moja siostra ma wizytę w klinice onkologicznej. Modlę się, żeby wszystko okazało się w porządku. W lutym skończy 25 lat. Ma śliczne dzieciątka, w tym 2-letnie bliźniaki (chłopczyk i dziewczynka) i 4-letnią córeczkę.

Jeden wielki stres.

Marlenka - a co jest siostrze?
Dasz radę z przeprowadzką, zobaczysz. Już niedługo będziesz się cieszyć z nowego domku :)

Lolcia - no to wszystkiego najlepszego!!!!

Mamooli - jak tam po wizycie u lekarza?

Pytia - tego rozdarcia chyba nie da się uniknąć, niestety. Ja wracam na studia i nie będę małego widzieć przez 3 dni. On to pewnie jakoś zniesie, ale jak ja to zniosę????

Czy ktoś wie co się dzieje z Osinką??? - już dawno nic nie pisała - Kinga - wiesz coś????

KingaP pisze:
wiem, osinka zapracowan, a po pracy oddaje się na full Agacie :) wszystko u niej ok :)
no to mnie więcej tak jak my wszystkie 8)
Kinga przywołaj ją do porządku i niech tu coś skrobnie ;)

faktycznie w Poznaniu dziś było pięknie, po powrocie z pracy zostałam z Maksem w parku
potem poszliśmy do C&A , w którym właśnie otwarto dział dziecięcy i wszystko było -20% no to mama zaszalała!!!! ;D ;D ;D
pokupowałam rzeczy na teraz i większe na później - bluzy polarowe były po 16 zł, dresy polarowe po 44 zł, body z długim rękawem po 7 zł a z krótkim po 5 zł rajstopy po 5 zł!!!
w domu zlądowaliśmy po 19 8)

koga to ty tez z poznania a w jakiej dzielnicy mieszkasz?? moze kiedys zrobimy mini babyboom zlot i spotkamy sie na spacerku z naszymi maluchami a czy jeszcze jakies mamy sa z poznania??

ewunia_23 pisze:
koga to ty tez z poznania a w jakiej dzielnicy mieszkasz?? moze kiedys zrobimy mini babyboom zlot i spotkamy sie na spacerku z naszymi maluchami a czy jeszcze jakies mamy sa z poznania??

chętnie :) :) :) - tylko w ten weekendy wyjeżdżamy w góry - ale każdy następny jak najbardziej
z rodzicami mieszkałam na Ratajach ale teraz mieszkam w centrum - a dokładnie na Wildzie koło dworca PKS
a Ty?

reklama
ja mieszkam na osiedlu warszawskim tzn w w tej czesci osiedla ktora jest blizej milostowa ;) a na wildzie a dokladnie na gornej wildzie mieszkal moj Jacek teraz mieszkamy u mnie z rodzicaami dopoki nie rozwiniemy skrzydel...ale do Wildy mam ogromny sentyment wiele fajnych chwil tam spedzilam choc przed poznaniem Jacka nie bywalam w tej czesci Poznania, ma swoj klimat i te kamienice!! jak bedziemy sie przeprowadzac to bardzo chcialbym tam zamieszkac na pewno bardzije niz w bloku, to zupelnie inny klimat...no to moze w kolejny weekend skoczymy na spacerek na malte?? ;D

Do góry