reklama
pytia
Fanka BB :)
A ja prawie straciłam głos
Myślałam, że to od tego gadania w szkole (odwykłam trochę), ale byłam w końcu dzisiaj u lekarza. Podobno jakiś wirus, który zaatakował struny głosowe. Gardło mnie tak boli, że w nocy spać nie mogę. Buuuuuuuuuuuuuuuu
Myślałam, że to od tego gadania w szkole (odwykłam trochę), ale byłam w końcu dzisiaj u lekarza. Podobno jakiś wirus, który zaatakował struny głosowe. Gardło mnie tak boli, że w nocy spać nie mogę. BuuuuuuuuuuuuuuuuEmcia
Marcowa Mama '06
A ja mam zapalenie slinianek (po jednej stronie) i wygladam jak pol chomika
! No i strasznie sie mecze, bo ciezko mowic i jesc bo boli mocno! U lekarza nie bylam, ale wiem co to jest bo jak bylam mlodsza to ciagle to mialam! A antybiotyku mi sie nie usmiecha brac (znowu), poza tym to samo przejdzie tylko sie dluzej pomecze:-
-
-
-(

! No i strasznie sie mecze, bo ciezko mowic i jesc bo boli mocno! U lekarza nie bylam, ale wiem co to jest bo jak bylam mlodsza to ciagle to mialam! A antybiotyku mi sie nie usmiecha brac (znowu), poza tym to samo przejdzie tylko sie dluzej pomecze:-aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Magdalenab napewno będzie dobrze u mnie też odbyło się bez większych problemów.
A wczoraj nareszcie pofatygowałam się po ponad roku pojechać i odebrać dyplom ale jestem błyskawica
A wczoraj nareszcie pofatygowałam się po ponad roku pojechać i odebrać dyplom ale jestem błyskawica
Milla
Mamy marcowe 06
MOje samopoczucie beznadziejne. Jestem zmeczona. Kuba czasem doprowadza mnie do szalu. NIe zajmnie sie soba nawet troszke. Zawsze muswze byc przy nim. Nawet na chwilke jak wychodze to jest płacz i tylko jak go na rece wezme to jest spokoj, ale tylko kiedy stoimy. A tatusia cale dnie nie ma. Ryczec mi się chce. Czasem tęsknie za tym co bylo kiedys........ pomysliscie ze pewnie jestem jaką wyrodna matka. No ale ja naprawde juz nie mam sily. Chcialabym chociaz jeden caly dzien wolny od zycia :sick:
pytia
Fanka BB :)
Milla, kochana, tylko sobie nie wmawiaj, że jesteś złą mamą, bo to tylko pogorszy Twoje samopoczucie, a to przecież nieprawda! Kochasz Kubusia i jesteś wspaniałą mamą dla niego, a że czasem masz dość - to normalne. Każda z nas ma takie chwile. Może w weekend tatuś cię odciąży, żebyś mogła gdzieś wyskoczyć, zrelaksować się, zdystansować i nabrać świeżych sił?
reklama
K
KingaP
Gość
pytia, a jak Twój głos?