reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
A ja prawie straciłam głos :szok: Myślałam, że to od tego gadania w szkole (odwykłam trochę), ale byłam w końcu dzisiaj u lekarza. Podobno jakiś wirus, który zaatakował struny głosowe. Gardło mnie tak boli, że w nocy spać nie mogę. Buuuuuuuuuuuuuuuu

A ja mam zapalenie slinianek (po jednej stronie) i wygladam jak pol chomika:-D:-D! No i strasznie sie mecze, bo ciezko mowic i jesc bo boli mocno! U lekarza nie bylam, ale wiem co to jest bo jak bylam mlodsza to ciagle to mialam! A antybiotyku mi sie nie usmiecha brac (znowu), poza tym to samo przejdzie tylko sie dluzej pomecze:-:)-:)-:)-(

Magdalenab napewno będzie dobrze u mnie też odbyło się bez większych problemów.
A wczoraj nareszcie pofatygowałam się po ponad roku pojechać i odebrać dyplom ale jestem błyskawica

MOje samopoczucie beznadziejne. Jestem zmeczona. Kuba czasem doprowadza mnie do szalu. NIe zajmnie sie soba nawet troszke. Zawsze muswze byc przy nim. Nawet na chwilke jak wychodze to jest płacz i tylko jak go na rece wezme to jest spokoj, ale tylko kiedy stoimy. A tatusia cale dnie nie ma. Ryczec mi się chce. Czasem tęsknie za tym co bylo kiedys........ pomysliscie ze pewnie jestem jaką wyrodna matka. No ale ja naprawde juz nie mam sily. Chcialabym chociaz jeden caly dzien wolny od zycia :sick:

Milla, kochana, tylko sobie nie wmawiaj, że jesteś złą mamą, bo to tylko pogorszy Twoje samopoczucie, a to przecież nieprawda! Kochasz Kubusia i jesteś wspaniałą mamą dla niego, a że czasem masz dość - to normalne. Każda z nas ma takie chwile. Może w weekend tatuś cię odciąży, żebyś mogła gdzieś wyskoczyć, zrelaksować się, zdystansować i nabrać świeżych sił?

reklama
Do góry