reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Nie wiem, jak u was, ale u mnie przynajmniej pogoda jak na razie optymistyczna. Słoneczko świeci, dzisiaj było chyba ze 20 stopni. Aż uciecha wyjść z domu. Oby jak najdłużej jeszcze, bo jesienne deszcze zawsze wprowadzają mnie w smutny nastrój.

reklama
ja mam dość - po wyjeździe mam na maksa rozpieszczone dziecko. był ogromnby problem z powrotem do domu - za chiny ludowe nie chciał siedzieć w foteliku.

A ja dzisiaj rano prawie zamarzłam na moim rowerku :-( pewnie już czas zamienić go na inne środki lokomocji, ale jak patrzę na te korki potworne w Krakowie to mnie ciarki przechodzą... i wtedy nie wiadomo czy zdążę się z mężem przy Idze wymienić....

chrzestny mojego bartka mial ostatnio powazna operacje, i pobarli mu do badania krew, okazalo sie ze ma zoltaczke typu c :-( i niewiadomo ile czasu juz z nia zyl tak wszyscy licza ze jakies 12 lat :szok: bo wtedy nie robiono badan pod tym katem, a on wtedy mial transfuzje krwi! co za pech, ciage sie tego chlopaka cos czepia, teraz mu sledzione wycinali brrr! oby szybko zdiagnozowali stan zaawansowania tej zoltaczki i zaczeli go leczyc!!

chrzestny mojego bartka mial ostatnio powazna operacje, i pobarli mu do badania krew, okazalo sie ze ma zoltaczke typu c :-( i niewiadomo ile czasu juz z nia zyl tak wszyscy licza ze jakies 12 lat :szok: bo wtedy nie robiono badan pod tym katem, a on wtedy mial transfuzje krwi! co za pech, ciage sie tego chlopaka cos czepia, teraz mu sledzione wycinali brrr! oby szybko zdiagnozowali stan zaawansowania tej zoltaczki i zaczeli go leczyc!!
Magda - biedny chłopak buuuuuu...........:-( :-( :-( :-(

A u nas tatus przeziebiony :-( mam nadzieje ze nas to minie .
Wlasnie udalo mi sie poobcinac wszystki paznokietki u Selinki /nozki i raczki/ jak oczywiscie spala bo inaczej nie ma szans :-D U nas ladana pogoda zaraz zjemy obiadek i idziemy na spacerek :happy:

reklama
A u nas tatus przeziebiony :-( mam nadzieje ze nas to minie .
Wlasnie udalo mi sie poobcinac wszystki paznokietki u Selinki /nozki i raczki/ jak oczywiscie spala bo inaczej nie ma szans :-D U nas ladana pogoda zaraz zjemy obiadek i idziemy na spacerek :happy:

U mnie w rodzinie sa 2 przypadki zarazenia zoltaczka typu c :-( przy operacjach . To paskuctwo leczenie okropne tak jak przy chemi i wyniszcza caly organizm :-(
Magdalena zycze duzo zdrowia chrzestnemu ! oby wszystko bylo dobrze.

Do góry