catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Mam teraz ochotę wyłożyć się na leżaczku na plażu w spokoju i szumie morza... (ale mi się zamarzyło...)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzydniowa.... dobrze mają Ci nauczyciele...
Ja też ledwo żywa... Filip marudny jak nigdy, drugi dzień z rzędu,a właściwie trzeci... Mam dość, jestem nie wyspana i mam czarne myśli. Chyba nie jestem dobrą matką, może się na nią nie nadaję, może macierzyśstwo przyszło do mnie zbyt wcześnie, staram się zapewniać mu rozrywkę, uczyć świata i życia, ale może nie potrafię, może Filip jest taki, bo się nudzi, może nie daję mu tego co chce?
Mam dość, mam tak mało lat a jestem tak zmęczona życiem... Weekend... i co z tego skoro mam zajęcia od rana do wieczora, a od poniedziałku od nowa kołowrotek rozpoczynający się od 6... Już nie mam siły...Nie mam ani grama czasu aby sprawić sobie jakąś przyjemność
![]()
Dzięki, że mogłam się wyżalić...

Nie dziwne, ze mecza cie czarne mysli! Kto by dal rade!! Podziwiam cie!! Supermenka

No to piękna różnica cen
Mam teraz ochotę wyłożyć się na leżaczku na plażu w spokoju i szumie morza... (ale mi się zamarzyło...)