reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

oj dziewczyny to ja też dokładam swoje trzy grosze :(
Dominik ciągnie dwa etaty i od tyg widzieliśmy się moze.... 3 godz.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bardzo mi źle z tego powodu.
Miłek z hukiem rozpoczął 8 mies. i jest książkowo tzn. bez mamy ani rusz!!!! czy u was to samo??? nawet za bardzo nie mogę go na matę położyć bo zaraz kwęki.. a już wyjść z pokoju, ryk. A tak ładnie sam się bawił... a teraz tylko na rączkach i rączkach, ale tylko u mamusi.
Jutro idę na cały dzień na uczelnię od 8 do 21 a w niedzielę od 8 do 20 :( a jestem tak potwornie zmęczona :( nie wim jak ja to pogodzę jak mi się to uda :(
catherinko ja ciebie tak podziwiam, że ty jeszcze chodzisz do pracy!!!! Jesteś supermama :) Ja też czasem mam takie myśli jak ty, że za wcześnie jestem mamą, że nie mam dostatecznie wiele cierpliwości, że nie mogę dać mojemu synkowi tyle ile bym chciała... Każdą z nas czasem nachodzą takie myśli i nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, że czujesz to co czujesz. Przesyłam ci wirtualne uściski na poprawę nastroju ;)
Już chyba powoli wszystkie jesteśmy zmęczone... i idzie zima :( ;-)

reklama
Ja dzisiaj wieczorem pierwszy raz od urodzenia Kuby wychodzę z domu w celach rozrywkowych i to jeszcze sama :tak: , ide na wieczór paniejski. Może się troszke rozerwie
z Kubą zostaje babcia więc problemu nie będzie ( mam nadzieje )
Qurcze aż sie denerwuje tym wyjściem tak długo niegdzie nie byłam :-D :-D :-D

a ja już wiem czemu mam tak podłyu nastrój, od wczoraj mam temperaturę...

jakby było mało :(

a miałam takie słodkie plany by ioderwać się od rzeczywistosci...

Piotrek mial być z dzidekiem, Bartek z babcią...

ojojoj...
kiedy mi się znowu taka okazja trafi :(

buuuu

ja sama dzś w domu (nie licząc najważniejszej- Karolki :-))

Rafi w pracy, pogoda dd, kupa klasówek do sprawdzania, a ja bez mocy...

I jeszcze się nam popsuł Viper (auto) i trzeba będzie mechanika odwiedzić :-:)-:)-( A u nas żaden za free nie pracuje :no::no::no:

no to sie wczoraj dowiedzialam ze nie jestem w ciazy....ale za to ze cos tam z jajnikami i jesli mialam to juz wczensiej to to ze sie urodzila Agatka graniczy z cudem...z jednej strony troche ulga, bo balam sie strasznie jak damy rade z dwojka maluchow z drugiej boje sie ze Beda problemy zeby Agatka miala brata ale mam swietnego doktorka i wierze ze bedzie ok. @ nadal nie ma jutro kupuje duphaston cholera 40 zl do tylu znowu ;( Jacek smutny ze ze mna cos tam nie tak ale doktorek pociesza ze jak sie szybko za to wezmiemy to bedzie ok. zobaczymy

Ewunia- trzymamy kciuki i zdrowiej nam szybko:-)

Kinguś - uszka do góry!!!!!!!!!!!:-)

Kaśka- zrowiej nam kobitko:-)

A u mnie makabra - od wczoraj Antoś znowu ma goraczkę 39 - ledwo dwa tygodnie temu skończył brać antybiotyk:-( :-( :-(

Byliśmy w przychodni ale lekarka osłuchała obejrzała i mówi że ok. :-( ale powiedziała że jak idą zęby to to może od tego ta goraczka - fakt idą dwa zęby naraz ale żeby od razu 39:-( :-( :-( :-(

reklama
Do góry