oj dziewczyny to ja też dokładam swoje trzy grosze 
Dominik ciągnie dwa etaty i od tyg widzieliśmy się moze.... 3 godz.

bardzo mi źle z tego powodu.
Miłek z hukiem rozpoczął 8 mies. i jest książkowo tzn. bez mamy ani rusz!!!! czy u was to samo??? nawet za bardzo nie mogę go na matę położyć bo zaraz kwęki.. a już wyjść z pokoju, ryk. A tak ładnie sam się bawił... a teraz tylko na rączkach i rączkach, ale tylko u mamusi.
Jutro idę na cały dzień na uczelnię od 8 do 21 a w niedzielę od 8 do 20
a jestem tak potwornie zmęczona
nie wim jak ja to pogodzę jak mi się to uda 
catherinko ja ciebie tak podziwiam, że ty jeszcze chodzisz do pracy!!!! Jesteś supermama
Ja też czasem mam takie myśli jak ty, że za wcześnie jestem mamą, że nie mam dostatecznie wiele cierpliwości, że nie mogę dać mojemu synkowi tyle ile bym chciała... Każdą z nas czasem nachodzą takie myśli i nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, że czujesz to co czujesz. Przesyłam ci wirtualne uściski na poprawę nastroju 
Już chyba powoli wszystkie jesteśmy zmęczone... i idzie zima
;-)
Dominik ciągnie dwa etaty i od tyg widzieliśmy się moze.... 3 godz.

bardzo mi źle z tego powodu.
Miłek z hukiem rozpoczął 8 mies. i jest książkowo tzn. bez mamy ani rusz!!!! czy u was to samo??? nawet za bardzo nie mogę go na matę położyć bo zaraz kwęki.. a już wyjść z pokoju, ryk. A tak ładnie sam się bawił... a teraz tylko na rączkach i rączkach, ale tylko u mamusi.
Jutro idę na cały dzień na uczelnię od 8 do 21 a w niedzielę od 8 do 20
catherinko ja ciebie tak podziwiam, że ty jeszcze chodzisz do pracy!!!! Jesteś supermama
Już chyba powoli wszystkie jesteśmy zmęczone... i idzie zima
, ide na wieczór paniejski. Może się troszke rozerwie

glowka do gory bedzie dobrze.