reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
pewnie masz racje ......bo jak sobie tylko to wyobraziłam to mnie ciarki przeszlyAkurat z tego co wiem to kłucie w główkę boli najmniej - żyły są najlepiej widoczne, a skóra napięta...za to wygląda najgorzej

catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
W szpitalu, jeszcze po porodzie, byłam przy pobieraniu krwi z główki... widok okropny, ale Filip nie zapłakał bardziej niż wtedy płakał w ogóle (to było po kąpieli i był tym strasznie rozzłoszczony
).
Ja bym nie dała rady psychicznie wkłuć się takiemu maleństwu w główkę...
Ja bym nie dała rady psychicznie wkłuć się takiemu maleństwu w główkę...
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
A mój mężuś chory buuuuuu:sick: . Od ponad tygodnia ma gorączkę, leczenie na własną rękę nie dało rezultatu, w sobotę byliśmy na pogotowiu, lekarz stwierdził że to przeziębienie i antybiotyk nie jest potrzebny. Kazał przyjść na kontrolę w poniedziałek. M poszedł bo nadal źle się czuł i dostał antybiotyk i tydzień zwolnienia. Poza gorączką i łamaniem w kościach w zasadzie nic innego się nie dzieje, nie ma kataru i kaszlu więc może Mateunio będzie zdrowy( ale dlaczego tyle czasu ma gorączkę
) . Jak na razie śpimy w oddzielnych pokojach:-(
) . Jak na razie śpimy w oddzielnych pokojach:-(kilka lat temu jak leżałam w szpitalu zostałam poproszona o przytrzymanie niemowalaka z porażeniem mózgowym do pobierania krwi z główki....wygląda to koszmarnie i łzy mi same leciały.. teraz jak przeczytałam ten wątek to mi się przypomniało...
siedziałam przy chłopczyku po kilka godzin dziennie. miał 7 miesięcy i młodą bardzo matkę..nie chciała go zabrać do domu :-( myśląc o tym uświadamiam sobie jakie mamy ogromne szczęście że nasze dzieciaczki są zdrowe. I oby zawsze tak było...
siedziałam przy chłopczyku po kilka godzin dziennie. miał 7 miesięcy i młodą bardzo matkę..nie chciała go zabrać do domu :-( myśląc o tym uświadamiam sobie jakie mamy ogromne szczęście że nasze dzieciaczki są zdrowe. I oby zawsze tak było...
magdalenaB
marcowa mama 06'
ojej, dziewczyny jak tu sie smutno zrobilo :-(
glowki do gory!! jesien za okne a my musimy to nadrobic naszymi humorkami, bo sie dzieciaczkom udzieli (a tego to juz nie zniose) :-)
pytia: jak dobrze ze na bb nie trzeba mowic, bo by cie tu z nami dlugo nie bylo! :-) zdrowiej szybko i nie krzycz na uczniow
glowki do gory!! jesien za okne a my musimy to nadrobic naszymi humorkami, bo sie dzieciaczkom udzieli (a tego to juz nie zniose) :-)
pytia: jak dobrze ze na bb nie trzeba mowic, bo by cie tu z nami dlugo nie bylo! :-) zdrowiej szybko i nie krzycz na uczniow

kjujik10
marcowa mama06` Marta R
oj dlugo mnie nie bylo tydzien a tu tyle nadrobic trzeba niestety Igorek mial nierzyt oskrzeli a ja nie mam glosu juz zaczynam cos tam mowic i goraczka minela ale tak piszcze i skrzecze ze uszy bola wdze ze tu wszystkie cioteczki przygnebione przeziebione jesien robi swoje niestyety

reklama
Ja chcialam zrobic malemu badania na watrobe w polsce jak bylam mial wtedy trzy miesiace ale lekarz odradzil bo powiedzial ze beda go kuli w glowke przypinali pasami
i ze jest jeszcze za malutki na to i w badanich moze wyjsc pusta krateczka nie bedzie to znaczylo ze jest cos nie tak ale tez nie bedzie znaczylo ze jest ok wiec zalecil nam zrobienie takich badan jak bedzie wiekszy okolo 6 miesiecy to wtedy z zyly pobiora lecz tez powiedzial ze jesli nie ma objawow na to to szkoda meczyc dziecka takimi badaniami.
Ja tylko chcialam sie wtedy upewnic czy nie ma tego poniewaz moj M jak sie urodzil lekarze go zarazili wirusem typu c watroby
Jak narazie daj Boze:-) jest ok i obserwuje go to nie ma objawow oby tak dalej ale chyba kiedys dla swietego spokoju zrobie te badania choc jak widze igle odrazu mam takie cos w glowie zeby tamci lekarze mieli wszytsko sterylnie
i ze jest jeszcze za malutki na to i w badanich moze wyjsc pusta krateczka nie bedzie to znaczylo ze jest cos nie tak ale tez nie bedzie znaczylo ze jest ok wiec zalecil nam zrobienie takich badan jak bedzie wiekszy okolo 6 miesiecy to wtedy z zyly pobiora lecz tez powiedzial ze jesli nie ma objawow na to to szkoda meczyc dziecka takimi badaniami.Ja tylko chcialam sie wtedy upewnic czy nie ma tego poniewaz moj M jak sie urodzil lekarze go zarazili wirusem typu c watroby

Jak narazie daj Boze:-) jest ok i obserwuje go to nie ma objawow oby tak dalej ale chyba kiedys dla swietego spokoju zrobie te badania choc jak widze igle odrazu mam takie cos w glowie zeby tamci lekarze mieli wszytsko sterylnie