catherinka fajny pomysł z tym zasypianiem

podpowiem koleżance bo ona ma straszny problem z uśpieniem swojego syneczka a ja już nie wiem co jej poradzić
Oj dziewczyny ma strasznego doła

i mam wszystkiego dość

W ten weekend oboje z D mamy zajęcia. Ja od 9-21 (niestety muszę być). D ma fakultet od 8-18 i Miłka będziemy musieli zawieźć do siostry D. Strasznie się martwię jak to wszystko się uda i czy wogóle.... Niby mieszkamy z moją mamą, ale nie chcemy jej Miłoszka zostawiać na cały dień. Po pierwsze widzimy że nie ma na to ochoty a po drugie przyłapaliśmy kilka razy jak moja mama zostawiała go płaczącego i zwyczajnie go olewała

Nie wiem, jak są ludzie to robi straszną pokazówkę jaki to kochany wnusio; a tak słyszę jak jadę na uczelnię: "A D. kiedy wraca i do której będę musiała siedzieć z Miłkiem? .... A to dobrze bo już się bałam że do....ufff" ręce mi opadają. Ostatnio zostawiła go okropnie płaczącego w kojcu i poszła sobie robić kawę i inne takie bzdury (mimo że mogła Miłka ze sobą podwieźć). Rezultat: Miłek widzi kojec i ryk potworny

a wcześniej ślicznie się w nim bawił.....
Mam pojechać z Miłkiem w czw po rehablitacji do siostry D by młody poznał miejsce. W pt pojedzie D bo ja mam znów jakiś super ważny wykład

No i w sobotę ma z nimi zostać, D. zawiezie go rano przed uczelnią. Rozpiskę to im chyba dam na 100 stron. Bardzo się martwię jak to będzie. Chyba nawet 5 minut nie skupię się na wykładach.... Mam dość tego... studiów, proszenia się o wszystko, mam dość być zależną od innych....
Boje się że Miłek będzie płakał

D. powiedział że najwyżej jak będzie źle to oleje ten fakultet i pojedzie po Miłka.
Ja niestety nie mogę się zwolnić bo mam tak walniętego profesora który przededmiot na zaliczenie każe nam zdawać jeśli choć raz nie będzie cię na wykładach lub ćwiczeniach (a jeszcze wymyślił sobie egz. ustny). By było śmieszniej przedmiot to "organizacja i zarządzanie" a ja studiuję pedagogikę; jak nic to jest najważniejszy przedmiot!!!!!!!!!!!!!!!!! Do tego wykład mam rano a ćw. ostatnie

Ale się rozpisałm