Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Chwile go ponosze i rece mi siadaja,a chyba jeszcze nie wazy 10 kg.Jak ja stoje,to on czesto podchodzi do mnie,zeby go wziac na rece.Jak juz nie daje rady go niczym zagadac i sie marze,marudzi,to go biore.Wtedy sie tak slodko do mnie przytula i moglabym go schrupac:-)
.

Własnie dlatego,że mało Kube noszę,to mi kręgosłup rozbolał.Jak miał gorączkę,to tylko na rączkach,tak biedny kwękał i stękał.Ale czemu Wy dziewczyny nosicie Wasze maluszki
Ja Oliwki właściwie nie noszę, jedynie, żeby podnieść do zlewu jak pupę chcę umyć, jak do wanienki ją wkładam, no i czasem, żeby się zwyczajnie poprzytulać, ale to zazwyczaj i tak na siedząco. O noszeniu po domu na rękach nie ma mowy![]()
A tak to lubimy sobie potańczyć,no ale jest nam oboje przyjemnie.
oj zdrówka dziewczyny
u mnie standard - katar od 3 miesięcy...
a poza tym to psycha siada..mimo pięknego słońca od dwóch dni - i to chyba przez nie tak mi sie chce wyć![]()
.....mecza mnie strasznie zatoki....
Polecam na zatoki taką lampę (2-3 sesyjki po 15 minut dziennie, lepiej działają niż antybiotyk):Ale czemu Wy dziewczyny nosicie Wasze maluszki![]()
Milenka raczej nie lubi noszenia, ja za to uwielbiam ja nosić i przytulaćAle ona szybko się nudzi i wyrywa żeby dreptać. Ja przeciążyłam kręgosłup w lipcu, a teraz odnawia mi się od np. wyciagania Milenki z krzesełka, nie od normalnego noszenia.

zasadniczo tylko o schodach znosimy, bo wchodzić - wchodzi sam...a co sie będę nadwyrężać...no i wsadzanie do krzesełka, czy też wanny...z łóżeczka wyjęłam szczebelki i sam wchodzi i wychodzi..