reklama

Jak się czujesz mamo?

Zmęczona.....Nie dość,że goście byli dziś(a wcześniej sprzątanie chałupy z marudzącym Kubą,który ma katar),to jeszcze pilnowałam 3,5 latki,niezwykle żywej i hałaśliwej.Choć całkiem zabawnie było z dwójką maluchów,dałam radę i stwierdziłam,że fajna taka większa rodzinka.:tak:;-)

reklama
Joasiek, zdrowiej szybko!

Rozalka, skoro Ci się podobało, to zabieraj się z mężem do roboty ;-)
Zabierzemy sie na pewno,bo juz od dawna wiem,ze chce miec jeszcze kolejnego Bąbla.Troszkę poczekamy:tak:No chyba,że jakaś wpadka będzie:-D:-D:-D
A dziś sie przekonałam,ze dam radę i całkiem fajnie.Pomimo zmęczenia ,wiele radości.:tak:

Ja ciągle słabiutka jestem, niedobrze mi, ale sensacje żołądkowe na szczęście minęły :tak: Jacek złapał ode mnie i dzisiaj zdychalismy razem.... raz jedno leżało, a drugie zajmowało sie małą i tak na przemian przez cały dzień.
A Milenka na razie nic.... żadnych objawów choroby :blink: Profilaktycznie dziś dostała duuuużo Cebionu, może to ją uchroni...

ja też już od kilku dni z katarem chodzę, Lenka narazie omija te zarazki co w powietrzu się unoszą :cool2:, ale dzisiaj zaatakowały Bartasa i dostał katar i gardło jeszcze go boli.
Zdrowka dla wszytskich bo to najważniejsze :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry