reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Mnie ciągle jeszcze plecy męczą, więc nie posiedzę tu dziś dlugo, zaraz zmykam :no: W lipcu na drugi dzień po tabletkach już mi prawie przeszło, a teraz ciągle boli, wszystko przez te 8 godzin na krześle w pracy :baffled:

Wszystko mnie dzisiaj boli po wczorajszym aerobiku. A najbardziej brzuch, nawet śmiać się nie mogę:tak: Ledwo się zwolokłam z łóżka:-p
Ale to taki "pozytywny ból" - czuję, że się się porządnie wymęczyłam i o to chodziło:-)

Dalej walczę z wysypką(7 dzień):baffled:, jakaś alergia niewiadomo na co, doktorek tylko wypisał maść z hydrokortizonem, Sama sobie jeszcze zyrtec zapodaje i wapno. Dopiero dziś przestało mnie to świństwo swędzieć, mam nadzieję, że w końcu mnie puści:tak:

Czuje sie paskudnie, niby gardlo przestalo bolec, ale za to mam taki okropny katar, schodzi mi ropa:baffled:i do tego zaczely wychodzic mi w nosie szpyrki< zimno jak kto woli;-)> leb, mi peka mam dosc juz wszystkiego....:no:

No to ja też się pożalę.. bo chyba złapałam grypę żołądkową. Dziś od 5:30 rano do 9:30 biegunka, potem rzyganko, dreszcze, ból gardła... nie byłam w pracy, przeleżałam cały dzień w łóżku :no: Oby tylko Milenka ode mnie nie złapała :-(

reklama
No to życzę zdrówka Joasiek.Pamiętam jak tak mnie siekło w sylwestra,a potem jeszcze tydzień dochodziłam do siebie.Dużo kochana odpoczywaj,choć to trudne przy malutkim dziecku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry