reklama
mysia23
mama dwójeczki
Mi też sie spózniała w tym miesiącu jakichś tydzień.![]()
Ja juz bym test robiła..choć nie wiem, bo ja nie miałabym po czym...chyba zem wiatropylna

Fajnie sie masz
A ja zjadlam juz 2szt.Ibufamu 800 i nic teraz wzielam inna tylko ze 500 i gowno dalej boli i wkurzam sie bo jak mnie dalej bedzie bolalao to beda robic na nowo a zaczna od nerwa wyciagac czy leczyc cholera wietak jakby nie mogli tego odrazu zrobic buuuuuuuuuuu pol geby az do ucha i podgardlo mnie boli:-(
Ja mam blombe a jak mnie bedzie bolal do jutra to znaczy ze musza leczyc kanalowo i jak tak faktycznie bedzie to bede kazala wyrwac go bo niescierpie takiego bolu parokrotnie. Jeden mialam kiedys kanalowo i to przez 3 miesiace a pol roku pozniej nadawal sie do wyrwania to czy to zrobie jutro czy za pol roku to obojetne a mniej sie namecze a to 6 jest to niewidac
. Po 4 tabletce juz ciut lepiej nie boli mnie juz tak mocno ale pychol spuchniety
![]()
Ja tak zęba leczę od 5 miesięcy

teraz to samo sie okazało...zatrułąm, wyleciało mi, znowu rozwiercanie, trucie (a przed założeniem trucizny była opcja rwać czy truć - stchórzyłam, ale w razie bólu do wyrwania, bo kanał niedrożny) i .....bóóóóóóóól.....4 dni ból jak cholera....przed balem w lutym..do tego mojego dentysty nie ma

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nowlasnie u mnie juz jestirtasia wspolczuje
mnie czeka tez kilka nieciekawych leczen zebowbyc moze z chirurgia szczekawa wlacznie wiec odkladam na razie jak najdalej...oby nie bylokiedys za pozno....

agusia9915
Matka wariatka
przez to gadanie rozbolały mnie zeby

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
przez to gadanie rozbolały mnie zeby![]()

Zartowalam

Pogoda nie dla migrenowców,współczuje.Moja mama też cierpi na bóle migrenowe,koszmar.![]()
Od rana migrena

Wzięłam szybko tablety, może się zdąży się rozwinąć

reklama