reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Mi też sie spózniała w tym miesiącu jakichś tydzień.:tak:

Ja juz bym test robiła..choć nie wiem, bo ja nie miałabym po czym...chyba zem wiatropylna :-D:-D:-D

Fajnie sie masz:tak::tak::tak:

A ja zjadlam juz 2szt.Ibufamu 800 i nic teraz wzielam inna tylko ze 500 i gowno dalej boli i wkurzam sie bo jak mnie dalej bedzie bolalao to beda robic na nowo a zaczna od nerwa wyciagac czy leczyc cholera wie:wściekła/y: tak jakby nie mogli tego odrazu zrobic buuuuuuuuuuu pol geby az do ucha i podgardlo mnie boli:-(

Ja mam blombe a jak mnie bedzie bolal do jutra to znaczy ze musza leczyc kanalowo i jak tak faktycznie bedzie to bede kazala wyrwac go bo niescierpie takiego bolu parokrotnie:baffled: . Jeden mialam kiedys kanalowo i to przez 3 miesiace a pol roku pozniej nadawal sie do wyrwania to czy to zrobie jutro czy za pol roku to obojetne a mniej sie namecze a to 6 jest to niewidac:tak:. Po 4 tabletce juz ciut lepiej nie boli mnie juz tak mocno ale pychol spuchniety:baffled:

Ja tak zęba leczę od 5 miesięcy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Raz miałąm leczony kanałowo, bólu sie najadłam i co na koniec jak wyleczony i miałąm iść do dentysty nadlać, jadłam kromkę chleba, nagryzłam i ostatnia ścianka ułamała sie i dupa..wyrwano mi zebola...
teraz to samo sie okazało...zatrułąm, wyleciało mi, znowu rozwiercanie, trucie (a przed założeniem trucizny była opcja rwać czy truć - stchórzyłam, ale w razie bólu do wyrwania, bo kanał niedrożny) i .....bóóóóóóóól.....4 dni ból jak cholera....przed balem w lutym..do tego mojego dentysty nie ma:szok::szok::szok: no i poszłam do innego, a ten nie wyrwał, tylko oczyścił włożył truciznę, ale nie zakleił i przeszło...:tak::tak::tak:.i tak chodzę już 2 miechy i sie boje iść, leczenie kanałowe to koszmar...i chyba czekam aż mi sie złamie i wyrwę..bo ósemka mi napiera i reszta sie krzywi, zębów mam

mysia23 a mnie czeka jeszcze usowanie 8 tylko jeszcze niewiedza kiedy i gdzie bo bardzo stylu ledwo sie miesci i prawie nic z jej niezostalo :baffled:. Zab dalej boli ale da sie wytrzymac:dry:

irtasia wspolczuje
mnie czeka tez kilka nieciekawych leczen zebowbyc moze z chirurgia szczekawa wlacznie wiec odkladam na razie jak najdalej...oby nie bylokiedys za pozno....

irtasia wspolczuje
mnie czeka tez kilka nieciekawych leczen zebowbyc moze z chirurgia szczekawa wlacznie wiec odkladam na razie jak najdalej...oby nie bylokiedys za pozno....
Nowlasnie u mnie juz jest:baffled: i teraz cierpie:baffled: .Sama na to zasluzylam bo jak mi babka ponad 2 lata temu powiedziala co rwiemy to ja na to jutro a dzis ma zrobic inny i tyle mnie widziala:zawstydzona/y::-D

reklama
Dzisiaj juz ciut lepiej zab mnie nie boli tylko dziaslo a napuchniete na maksa:baffled: ale jak zab nieboli to widocznie tak ma byc :tak:

Do góry