Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi też sie spózniała w tym miesiącu jakichś tydzień.![]()

Fajnie sie masz
A ja zjadlam juz 2szt.Ibufamu 800 i nic teraz wzielam inna tylko ze 500 i gowno dalej boli i wkurzam sie bo jak mnie dalej bedzie bolalao to beda robic na nowo a zaczna od nerwa wyciagac czy leczyc cholera wietak jakby nie mogli tego odrazu zrobic buuuuuuuuuuu pol geby az do ucha i podgardlo mnie boli:-(
Ja mam blombe a jak mnie bedzie bolal do jutra to znaczy ze musza leczyc kanalowo i jak tak faktycznie bedzie to bede kazala wyrwac go bo niescierpie takiego bolu parokrotnie. Jeden mialam kiedys kanalowo i to przez 3 miesiace a pol roku pozniej nadawal sie do wyrwania to czy to zrobie jutro czy za pol roku to obojetne a mniej sie namecze a to 6 jest to niewidac
. Po 4 tabletce juz ciut lepiej nie boli mnie juz tak mocno ale pychol spuchniety
![]()

Raz miałąm leczony kanałowo, bólu sie najadłam i co na koniec jak wyleczony i miałąm iść do dentysty nadlać, jadłam kromkę chleba, nagryzłam i ostatnia ścianka ułamała sie i dupa..wyrwano mi zebola...

no i poszłam do innego, a ten nie wyrwał, tylko oczyścił włożył truciznę, ale nie zakleił i przeszło...

.i tak chodzę już 2 miechy i sie boje iść, leczenie kanałowe to koszmar...i chyba czekam aż mi sie złamie i wyrwę..bo ósemka mi napiera i reszta sie krzywi, zębów mamNowlasnie u mnie juz jestirtasia wspolczuje
mnie czeka tez kilka nieciekawych leczen zebowbyc moze z chirurgia szczekawa wlacznie wiec odkladam na razie jak najdalej...oby nie bylokiedys za pozno....
i teraz cierpie
.Sama na to zasluzylam bo jak mi babka ponad 2 lata temu powiedziala co rwiemy to ja na to jutro a dzis ma zrobic inny i tyle mnie widziala

przez to gadanie rozbolały mnie zeby![]()
To nie jestem sama 
biedna ty taka to cierpmy razem 
Pogoda nie dla migrenowców,współczuje.Moja mama też cierpi na bóle migrenowe,koszmar.![]()