reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
ja też nadal @ choć nie jest źle ....za to R... właśnie wyprysnął z domu do dentysty bo nie mógł wytrzymać przez ból zęba:szok: aż mnie na samą myśl boli ząb:baffled:

:baffled::zawstydzona/y::sorry2:
No, ale co zrobić, zdrowie najważniejsze
Gosiu, a nie mógł skorzystać z gabinetu, który ma umowę z funduszem podpisaną, na pewno było by taniej
gdyby go tak nie bolał ząb to napewno by skorzystał

niestety nie miał kiedy szukać gabinetu na NFZ bo dostał ataku bólu a po drugie ten ząb już robił na NFZ i nie tylko ten i wszytkie robione na kasę chorych miał do poprawki i czyszczenie kanałowe :baffled: jak to się mówi odwalili mu fuszerkę

jeżeli chodzi o dentystę to ja mam niezbyt przyjemne doświadczenie w państwowymi...tak jak Gosia piszesz, robią na odczep sie...a za dalsze zęby i tak trzeba dopłacić...wole dać więcej kasy i mieć zęby robione porządnie :tak::tak::tak:

reklama
U mnie to samo Mysia, kup sobie ACATAR w aptece moze Ci troszke przejdzie...na mnie te leki juz nie działają...ciągle kicham mam popuchniete i czerwony nos...a to dopiero początek :/

po drugie jestem senna wypilam 3 kawy i zdrzemnelam sie 40 minut...nic to nie dalo...nie mam energi nic mi sie nie chce...do bani:(

wypilam Zosi odzywkę, wzielam witaminki oraz skrzyp polny i zjadlam vibovit :baffled::nerd:

Do góry