reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Irtasia,strasznie duzo musicie placic temu weterynarzowi:-(.I jak kociaki?

reklama
Moja kicia ma bole przepowiadajace a wody jej odeszly ale jakies pierwsze ktore bardzo zadko sie zdarzaja ale sie zdarzaja i do paru dni powinna sie kocic wszystkie kotki zyja ma ich miedzy 4 a 6:szok::-) i wszystko wyglada OK jak narazie:tak:,jeszcze pupa musi jejk spuchnac i pare cycuszkow:sorry2:

i co są jakies postępy ? :confused:

Irtasia czekamy na fotki pupilków jak już będą.

A ja nie wyspana,jak zwykle...ostatnio...:baffled:

Postepow niema tylko spi a jak chodzi to mialczy i niewiem o co lotto:sorry2: okoci sie chyba za kanapa lub w lazienca bo tylko tam przebywa no i czekam tylko na spuchnieta pupe:-D tylko ciezko zobaczyc w dlugim futrze:-D

Irtasia czekamy na fotki!

Noc mialam koszmarną...alergia na calego mnie zaatakowala ...chyba sie kończe i jeszcze mam chyba stan ropny przy zebie znowu :/ jade do dentysty po poludniu :(

reklama
Do góry