reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a mnie jak dotkne boli jedna piers- pewnie w niej sporo mleka jeszcze bo wymiarowo ma sie do drugiej jak melon do jablka;-)
co robic zeby nie miec zapalenia?

a ja dzis nerwowa na maksa :baffled:
1- kot mi sie w nocy zaczol chyba kocic ale oczywiscie znowu nieumi a meza niema jest do 17 w pracy a do tego czasu moze mi padnac a weterynarz tez ma pauze do 17:baffled::-(
2-to dzis Fredziowi uratowalam zycie wpadl mi do rynny:baffled:

Irtsia,musisz przejsc kurs na kocia połozna;-).Mam nadzieje,ze z kociczka wszystko ok:-(.
A Fredzia jak uratowałas?

Susu,koniecznie siagaj,bo bedzie gorzej jak zrobi sie zapalenie:blink:.

Irtsia,musisz przejsc kurs na kocia połozna;-).Mam nadzieje,ze z kociczka wszystko ok:-(.
A Fredzia jak uratowałas?

Susu,koniecznie siagaj,bo bedzie gorzej jak zrobi sie zapalenie:blink:.
akuszerka ze mnie lipna bo ona ma albo koty juz martwe albo nie ma skurczow :baffled::-(
a Fredzio wlaz pod szpare w balkonie gdzie jest taki metal w pregi a pod tym tylko rynna otwarta i by durny spadl ja tam pol dloni tylko wcisnelam i mu tylek trzymalam i pchalam w ta szpare i puzniej druga reka za leb go wzielam i ciaglam:baffled:, mieszkam na pierwszym pietrze a pod nami ogrodek tylko ze wkolo kostki brukowe:baffled: takze zmiejsca zabity by byl.
Kotka zaraz do weterynarza jedzie 200 euro juz moge dac na wstepie a reszta na raty bo mam dzieci i musze wnie patrzec ja niemam 1000 euro na zbyciu niestety, buuuuuuuuu juz rycze poprostu nieumie patrzec jak zwierze cierpi:-:)-:)-(

:-(ojej Irtasia oby kotki były całe i zdrowe i biedny Fredziu dobrze że miałaś refleks ja sobie nie wyobrażam jakby naszego rokusa miało nie być Emilka by chyba po nocach go wołała :sorry2: choć nawet nieraz go woła

:-(ojej Irtasia oby kotki były całe i zdrowe i biedny Fredziu dobrze że miałaś refleks ja sobie nie wyobrażam jakby naszego rokusa miało nie być Emilka by chyba po nocach go wołała :sorry2: choć nawet nieraz go woła

Jenni kocha Fredzia zreszta jak kazdy z domownikow:tak: i wiecznie go nosi a on sie da:tak:

Moja kicia ma bole przepowiadajace a wody jej odeszly ale jakies pierwsze ktore bardzo zadko sie zdarzaja ale sie zdarzaja i do paru dni powinna sie kocic wszystkie kotki zyja ma ich miedzy 4 a 6:szok::-) i wszystko wyglada OK jak narazie:tak:,jeszcze pupa musi jejk spuchnac i pare cycuszkow:sorry2:

reklama
Do góry