reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
no a ja miałam was poczytac, nadrobić w urlopie...a niestety z Filipkiem się pochorowaliśmy..obije z ponad 39 stopniową gorączką leżeliśmy..no ale juz jesteśmy zdrowsi..:tak:

Ale dzis sie czuje :baffled: ropa miedzy gardlem a nose z ledwoscia umialam ja wysmarkac normalnie az zolta i lamie mnie i goraczka co to za pierunstwo:confused:

Irtasiu,zdrówka.Jak gorączka,to moze do lekarza?
Ja tez od wczoraj przeziebiona,na szczescie bez podwyzszonej temperatury:confused:.I wczoraj cos mi srzeliło w kregosłupie i mam problem ze schyleniem,siadanie itd.Wszystko przez brak ruchu.Nie mam czasu na aerobik,a sama w domu nie lubie cwiczyc:no::baffled:.

Irtasiu,zdrówka.Jak gorączka,to moze do lekarza?
Ja tez od wczoraj przeziebiona,na szczescie bez podwyzszonej temperatury:confused:.I wczoraj cos mi srzeliło w kregosłupie i mam problem ze schyleniem,siadanie itd.Wszystko przez brak ruchu.Nie mam czasu na aerobik,a sama w domu nie lubie cwiczyc:no::baffled:.
Tycia współczuje,przy trójce Bąbli nie móc sie ruszać,to naprawdę problem.Zdrówka życzę i sił.
Mi też by sie jakiś ruch przydał...

reklama
Irtasiu, zdrowia zycze. Pewnie juz bylas u lekarza, a jak nie to zmykaj.

Tyciu,
wspolczuje. Taki bol jest straszny i to unieruchomienie jeszcze. Swoja droga mi tez przydalby sie ruch.

Justynka, ten bol to pewnie tylko rano,co? To pewnie po spaniu

Do góry