Mała.czarna
Fanka BB :)
Powiedzcie mi jak to jest z jedzeniem malin i piciem herbaty malinowej w ciąży? Jest tyle różnych opini a naczytałam się że mogą one wywołać skurcze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie już dawno słyszałam o tym i wpisalam dziś w Google i dużo dziewczyn pisało że ponoć powoduja skurcze tylko jest też mowa o naparze z lisci malin więc nie wiem czy owoce też tak działająO kurczę. Codziennie pije dwa kubki herbaty malinowej. W pierwszej ciazy tak samo i żadnych skurczów nie miałam. Gdzie takie coś wyczytałas?
Czyli nie jestem samaJa tez o tym slyszalam, ale to chyba bardziej chodzi o liscie malin... Ale tez sie bałam zjesc maliny...
Nic nie wywołują...Powiedzcie mi jak to jest z jedzeniem malin i piciem herbaty malinowej w ciąży? Jest tyle różnych opini a naczytałam się że mogą one wywołać skurcze.