• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaka spacerówkę polecacie?

tysia19969

Zaciekawiona BB
Przymierzamy się na zmianę wózka 3w1 na spacerówkę. Córka ma 9,5 miesiąca. Nasze podstawowe wymagania to regulowane oparcie. Mała i lekka konstrukcja stelaza. Oraz przystępna cena. Polećcie coś .[emoji7]

reklama
Polecam przejść się do sklepu z różnymi wózkami, pojeździć, posprawdzać, przymierzyć dziecko. Tak najlepiej wybrać i jeszcze sprawdź czy na internecie nie byłoby taniej i najwyżej tak zamów. Ja właśnie ostatnio zmieniałam wózek, poszłam do sklepu i znalazłam taki jaki chciałam. Kupiłam w sklepie bo akurat różnica w cenie była bardzo mała. Wybrałam joie litetrax 4, teraz bardzo popularny ale dla Ciebie pewnie za duży bo szukasz czegoś lżejszego. Każdy Ci doradzi inny wózek bo dla każdej z nas ważne jest coś innego, dlatego warto sprawdzić na żywo;)

Ja zdecydowałam się na kupno wózka quinny zapp flex plus. Jednak u nas ma być to jako dodatkowy wózek głównie do auta;) przekonało mnie do niego to, ze jest lekki, łatwo się składa i zajmuje mało miejsca w bagażniku :) no i przede wszystkim można wozić w nim dziecko również przodem do siebie i rozłożyć zupełnie na płasko

Załączniki

• 3F10A7E5-656B-4263-A7DC-66682434FBFA.png
    3F10A7E5-656B-4263-A7DC-66682434FBFA.png
    260 KB · Wyświetleń: 328
Mamy Joie litetrax 4 i jest super. Uwielbiam ten wózek ale jeśli chodzi o wagę to do lekkich nie nalezy. Prawie 10 kg jeśli chodzi o spacerówke to sporo. Jak dolicze ponad 12 kg rocznego synka to już w ogóle. Całe szczęście mamy windę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry