• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jaki poród ??

reklama
Tez mi sie marzy laserowe usuwanie wloskow, moze kiedys bo na razie to troche za drogie.
A owolosienie mam dosc spore.
Tak jak agao nie wyobrazam sobie siebie z kedziorami na dole na codzien ;D
Co do lewatywki jestem z nia od dlugiego czasu za pan brat i naprawde nie ma sie czego obawiac. Obsluga jest prosciutka  ;D i chyba milej jest zrobic samemu niz ktos mialby pomagac ;D U mnie w szpitalu nie robia lewatywy ale ja sobie sama w domku zaaplikuje zeby potem nie miec kupkowych problemow.

no w ciąży nie można ja miałam plany po lecie ale dzidzio się zjawiło i nie mogę teraz, muszę poczekać, laseerowe depilowanie bikini kosztuje około 500zł w tym 2-3 zabiegi po roku mała powtórka dla włosków niedobitków i do końca życia jesteś free od włosów, ja chciałam zrobić sobie całe nogi, bikini i pachy za około 2000 złotych ale jaki komfort  ::)  moja kumpela poddała się w zeszłym roku i miała 2 zabiegi bo słabe włoski i jest świetnie gładko i wogóle, zero kłaków na łydkach i bikini oraz pod pachami, ja depiluję się przy użyciu maszynki 1 raz dziennie, trochę to męczące ale nie lubie jak kłuję jak kaktus

chodziłam swojego czasu na plastry woskowe fajnie komort na 3 tygodnie ale niestety trzeba kłaki zapuścić niestety ja nienawidzę tego robić kilka razy zapuściłam jak mężą nie miałam w łózku i wtedy powyrywano mi plastrami z woskiem efekt fajny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry