reklama

Jaki poród ??

reklama
Tez mi sie marzy laserowe usuwanie wloskow, moze kiedys bo na razie to troche za drogie.
A owolosienie mam dosc spore.
Tak jak agao nie wyobrazam sobie siebie z kedziorami na dole na codzien ;D
Co do lewatywki jestem z nia od dlugiego czasu za pan brat i naprawde nie ma sie czego obawiac. Obsluga jest prosciutka  ;D i chyba milej jest zrobic samemu niz ktos mialby pomagac ;D U mnie w szpitalu nie robia lewatywy ale ja sobie sama w domku zaaplikuje zeby potem nie miec kupkowych problemow.

no w ciąży nie można ja miałam plany po lecie ale dzidzio się zjawiło i nie mogę teraz, muszę poczekać, laseerowe depilowanie bikini kosztuje około 500zł w tym 2-3 zabiegi po roku mała powtórka dla włosków niedobitków i do końca życia jesteś free od włosów, ja chciałam zrobić sobie całe nogi, bikini i pachy za około 2000 złotych ale jaki komfort  ::)  moja kumpela poddała się w zeszłym roku i miała 2 zabiegi bo słabe włoski i jest świetnie gładko i wogóle, zero kłaków na łydkach i bikini oraz pod pachami, ja depiluję się przy użyciu maszynki 1 raz dziennie, trochę to męczące ale nie lubie jak kłuję jak kaktus

chodziłam swojego czasu na plastry woskowe fajnie komort na 3 tygodnie ale niestety trzeba kłaki zapuścić niestety ja nienawidzę tego robić kilka razy zapuściłam jak mężą nie miałam w łózku i wtedy powyrywano mi plastrami z woskiem efekt fajny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry